طرز تهیه کیک کشمشی
۴عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان روغن مایع
۱لیوان شیر
۱ بسته وانیل5گرمی ترک یا (کمی وانیل ایرانی)
۱بسته بکینگ پودر10گرمی (یا 1 قاشق مرباخوری پر)
دو و نیم لیوان آرد سفید قنادی
۱ لیوان کشمش
(اول ازهمه ۱قاشق ازآردو بردارین و کنار بزارین )
بعد تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر و کشدار بشه. روغن وشیر رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر الک شده را به موادتون اضافه کنید بعد اون ۱قاشق آرد رو با کشمش مخلوط کنید و بعد بریزین داخل مواد و با همزن دستی و یا لیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست بشه و قالب رو بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه تا بپزید.
با خلال چوبی تست کنید و بعد 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید.
و به دلخواه با هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید.
نکته :::: حتما آردو الک کنید.... مواد رو زیاد هم نزنید چون بافتش سنگین میشه!
(میتونید داخل کیک از گردو هم به دلخواه استفاده کنید)