رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.

مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

 آرد     یک پیمانه
 خرما    400 گرم 
کنجد     یک قاشق غذاخوری 
 روغن     سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز    به مقدار لازم

طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره، هلو دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا