روش درست کردن دسر مقوی و متفاوت
روش درست کردن دسر مقوی و متفاوت
مواد لازم برای دسری مقوی و متفاوت :
خرما 200 گرم
خامه 200 گرم
ماست 350 گرم
عرق هل یا گلاب 2 قاشق غذاخوری
گردوی خردشده 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتين 2 قاشق سوپخوری
آب يک پيمانه
طرز تهيه دسر مقوی و متفاوت :
خرماهای بدون هسته را با خامه و ماست داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود سپس گردو را اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.
پودر ژلاتین را بصورت بن ماری حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. بعد در قالب ریخته و به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را با پودر نارگیل یا مغزی جات تزئین می کنیم
موضوع انجمن
افزودن دیدگاه جدید