رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر مقوی و متفاوت

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر مقوی و متفاوت

مواد لازم برای دسری مقوی و متفاوت :

 خرما    200 گرم 
خامه     200 گرم 
 ماست     350 گرم
 عرق هل یا گلاب     2 قاشق غذاخوری 
گردوی خردشده    3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتين    2 قاشق سوپخوری
آب    يک پيمانه

طرز تهيه دسر مقوی و متفاوت :

خرماهای بدون هسته را با خامه و ماست داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود سپس گردو را اضافه کرده  و با قاشق هم می زنیم.

پودر ژلاتین را بصورت بن ماری حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. بعد در قالب ریخته و به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را با پودر نارگیل یا مغزی جات تزئین می کنیم

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا