رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پاناکوتا و سیب ژله ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پاناکوتا و سیب ژله ای

مواد لازم برای پاناکوتا و سیب ژله ای :

 شیر    ۱ لیوان 
 خامه    یک پاکت 
 شکر    ۴ قاشق غذاخوری 
پودر ژلاتین      ۴ قاشق مرباخوری (من ۲ قاشق ریختم)
وانیل    ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای :

ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا بن ماری شود، بقیه شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود و جوش ریز بزند و بعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.

وانیل را هم اضافه می کنیم و بعد شیر و ژلاتین بن ماری را اضافه می کنیم. برای لایه دوم ابتدا سیب را پوست کنید. نصف ژله توت فرنگی را با ۱ لیوان آب جوش روی حرارت بگذارید و بعد سیب ها را هم داخل ظرف می گذاریم تا سیب با ژله کمی بجوشد و پخته شود و کمی ژله هم غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید. کمی که سرد شد سیب را داخل جام بگذارید و روی آن را ژله توت فرنگی بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا