رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن رول سوخاری مرغ و ژامبون

تاریخ انتشار:

روش درست کردن رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :

 فیله مرغ    3 عدد 
ژامبون      3 ورقه
 پنیر چدار     3 ورقه
 تخم مرغ (کمی زده شده)     یک عدد
پودر سوخاری    2 پیمانه
روغن    برای سرخ کردن
نمک    به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)    به مقدار لازم
سیر (له شده)    2 حبه
پاپریکا    به مقدار لازم
 

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :

با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
اینجا همه چی نصف قیمته!!

سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا