رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن بیفتک روسی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن بیفتک روسی

مواد لازم برای تهیه بیفتک روسی :

 گوشت    0/5 کیلو 
 نان کوبیده سوخاری    6 قاشق غذاخوری 
شیر      1/2 استکان
پیاز     2 عدد 
روغن مایع (زیتون)    1 قاشق سوپخوری
خامه ترش    3 قاشق سوپخوری
آب گوشت    3 قاشق سوپخوری
فلفل    به مقدار لازم
نمک    به مقدار لازم

طرز تهیه بیفتک روسی :

گوشت را به اندازه کف دست و به قطر 2 سانت ببرید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. آب پیاز، نان کوبیده (قبلا در شیر خیس خورده باشد)، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید. گوشت را خوب بکوبید تا نرم شود و در این مایه یکی دو ساعت قرار دهید تا کاملا به خوردش رود. سپس گوشت ها را در آرد سوخاری بغلتانید و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید. خامه ترش و آب گوشت را بگذارید غلیظ شود و روی گوشت ها بریزید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا