رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مرغ طعم دار شده با سس کاری

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مرغ طعم دار شده با سس کاری

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :

 ران مرغ     6 الی 8 عدد
ماست    200 گرم
کاری      2 قاشق غذاخوری
زیره (در صورت تمایل)     1 قاشق غذاخوری
سیر    4 حبه
فلفل قرمز    1 عدد
عسل    نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل    به میزان لازم
 

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری :

در ابتدا مرغ ها را با ماست، سیر، عسل و ادویه ها (فلفل، کاری، زیره و نمک) مزه دار کنید و اجازه بدهید به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند، سپس سینی فر را چرب کنید و در ظرف بچینید. در انتها در فر گرم شده با دمای 180-200 درجه سانتیگراد به مدت 30 لی 40 دقیقه بپزید. و 3 الی 5 دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی شود، حتما امتحان کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ طعم دار :

* اگر زیر موادتان را کاغذ روغنی قرار بدهید باعث می شود به ظرفتان نچسبد و خشک نشوند.

* اگر فر نداشتید می توانید آن را کباب کنید سرخ کردن باعث سفت شدن آن می شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا