رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن تاکو ماهی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن تاکو ماهی

مواد لازم برای تاکو ماهی :

کلم (رنده شده)      ۱/۲ پیمانه
فلفل قرمز خرده شده     ۱ عدد 
هویج رنده شده      ۱/۲ پیمانه
 نان تورتیلا یا پیتا    ۸-۶ عدد 
نمک    ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد کامل    ۱/۳ پیمانه
روغن سرخ کردنی     ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی    ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز    ۱/۲ پیمانه
لیمو ترش    ۳ عدد
ماهی تیلاپیا    ۴۵۰ گرم

طرز تهیه تاکو ماهی :

ماهی را بشویید و خشک کنید. 

برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. ۱/۳ پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید.

در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل روغن سرخ کنید. برای هر طرف ۲ تا ۴ دقیقه کافی است.

نان های پیتا را باز کنید، ماهی، کلم، هویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا