رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پلو مکزیکی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پلو مکزیکی

مواد لازم برای پلو مکزیکی :

 گوجه فرنگی    ۵۰۰ گرم 
روغن زیتون     ۲ قاشق سوپخوری 
 پیاز نگینی     ۱ عدد
سیر له شده    ۲ حبه 
برنج    ۲.۵ پیمانه
آب جوشیده    ۳ پیمانه
عصاره سبزیجات    ۱.۵ پیمانه
نمک    به مقدار لازم
فلفل قرمز    ۳ عدد
نخود فرنگی    ۱۵۰ گرم
پودر فلفل سیاه    به مقدار لازم

طرز تهیه پلو مکزیکی :

برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه فرنگی ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط‌‌کن خرد کنید تا به سسی آب دار تبدیل شود.

سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. نخودفرنگی را هم در قابلمه ای حاوی مقداری آب بپزید.

سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود؛ سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه ای حاوی برنج خیس خورده بریزید.

نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق گاز قرار دهید. حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود. در پایان دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید.

نکاتی برای تهیه پلو مکزیکی:

هنگام اضافه کردن مواد به برنج، آبی را که در آن خیسانده شده است، ‌خالی کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا