روش درست کردن ژله فالوده با طعم انگور

روش درست کردن ژله فالوده با طعم انگور

مواد لازم برای ژله فالوده با طعم انگور :

 ژله انگور  برای قالب بزرگ     4 تا بسته
فالوده شیرازی      500 گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک)

طرز تهیه ژله فالوده با طعم انگور :  

چهار بسته ژله را با 6 لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف شود و ذرات ژله داخل آن مشخص نباشد.

 این را کنار بگذارید تا یک کم خنک شود.

رشته های فالوده را از آب آن جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید ( دقت کنید نباید داخل فالوده تان آبلیمو باشد )

اگر رشته فالوده خشک دارید با آب و شکر پنج دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد را داخل قالب بریزید و قالب را 6 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

پدیدآورنده: 
Share