رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی

چیزهایی که در تهیه این خمیر مهم است که رعایت شود مخمر و رعایت اندازه هایی که داده شده و همچنین میزان آبی که در طرز تهیه خمیر پیتزا مصرف می شود. از آنجا که اصلیت این غذا ایتالیایی است، سس گوجه فرنگی قرمز رنگ، پنیر موزارلای سفید رنگ و ادویه جات سبز رنگ آن، نماد پرچم ایتالیا محسوب می شد.

مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی :

مخمر خشک فعال      یک ونیم قاشق سوپ خوری 
    شکر      دو قاشق چای خوری
  آب گرم -100 تا 110 درجه فارنهایت        دو فنجان
 نمک        دوقاشق غذاخوری
 آرد       شش فنجان
روغن زیتون         دو قاشق غذا خوری 
 

روش درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی :

مرحله 1

در یک کاسه کوچک، ترکیب مخمر، شکر، آب را به آرامی هم بزنید تا حل شود و به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت کند.

مرحله 2

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی, طرز تهیه غذاهای ایتالیایی

مخمر و روغن را به نمک و آرد اضافه کنید

ابتدا ترکیب نمک و آرد را چند بار با هم خوب مخلوط می کنیم و بعد مخلوط مخمر و روغن زیتون را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.

مرحله 3

نحوه درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی, طرز تهیه انواع خمیر پیتزا

خمیر را به خوبی ورز بدهید
در این حالت خمیر چسبناکی بوجود می آید، کمی روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را از ظرف خارج کرده و خوب ورز می دهیم تا دیگه به دست نچسبد.

مرحله 4

روی خمیر را نایلون بکشید و در جای گرم استراحت دهید
خمیر را داخل یک ظرف قرار می دهیم و روی آن را با کیسه نایلونی می پوشانیم و می گذاریم در یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند.

سس ایتالیایی:

مواد لازم برای سس ایتالیایی :

پودر سیر    1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان    3 قاشق سوپخوری
 آب ولرم    1 لیوان
رب گوجه        200 گرم
ریحان      1/4 قاشق چایخوری
مرزنجوش (اختیاری)    1/4 قاشق چایخوری
پونه    1/4 قاشق چایخوری
پودر پیاز    3/4 قاشق چایخوری
نمک    به میزان لازم
عسل    2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز    1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاه    1/4 قاشق چایخوری  
 

روش درست کردن سس  پیتزا ایتالیایی :

برای تهیه سس پیتزا، در یک کاسه، رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر، پودر پیاز، پنیر پارمزان، پونه، (مرزنجوش)، ریحان، عسل، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.

این مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و سس آماده شود.

سپس سس پیتزا را بر روی خمیر پیتزا بمالید و پیتزا را به دلخواه خود آماده کنید.

درست کردن خمیر پیتزا ایتالیایی, طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

نکاتی برای سس ایتالیایی :

منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر مایه بمدت 5 دقیقه در محیطی با دمای حدود 40 درجه می باشد که برای این کار می توانید مایکروفر را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت 5 دقیقه قرار دهید، حتی می توانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا