رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن گوشت قلقلی و بادمجان

تاریخ انتشار:

روش درست کردن گوشت قلقلی و بادمجان

مواد لازم برای گوشت قلقلی و بادمجان :

 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)     250 گرم
هویج بزرگ     1 عدد 
پیاز متوسط     1 عدد 
آردنخودچی      1 قاشق پر
نمک و فلفل    به مقدار لازم
زردچوبه    به مقدار لازم
سماق    به مقدار لازم
رب گوجه    1 قاشق
آب    2 لیوان
بادمجان    به مقدار لازم
گوجه     2 عدد
 

طرز تهیه گوشت قلقلی و بادمجان :

ابتدا هویج و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید سپس آرد نخودچی و نمک و زردچوبه و فلفل و سماق را با هم ورز بدهید و قلقلی کنید و با شعله زیاد سرخ کنید زیاد سرخ نشود.

بعد از روغن خارج کنید و داخل همان تابه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید.

وقتی به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بچینید و در ظرف را بگذارید نیم ساعت با شعله ملایم بپزید. اواخر پخت، بادمجان سرخ شده و گوجه را روی آن بچینید.

نکته:

به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.

می توانید بادمجان را در آن حذف کنید.

موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا