رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پاکوره یا پکوره به روش دیگر

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پاکوره یا پکوره به روش دیگر

پکوره یا پاکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان عرب ها هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می شوید.

مواد لازم برای تهیه پاکوره:

 آرد نخود خام    نصف پیمانه 
 آرد سفید    نصف پیمانه 
 آب    نصف پیمانه 
 تخم گشنیز پودر شده    1 قاشق چایخوری 
نمک و ادویه    به مقدار لازم
فلفل سبز تند    به مقدار لازم
خمیر مایع    1 قاشق غذاخوری
سبزی تازه (گشنیز،تره،شوید،ترپیاز)    یک مشت
پیازکوچک    1 عدد

روش درست کردن پاکوره یا پکوره :

سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه ی یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید و بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید.

مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود. آرد و آب را کنا دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.

به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند. بعد با در روغن فراوان سرخ کنید اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.

اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک ثاشق آرد سفید اضافه کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا