رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن مقلوبه مرغ و بادمجان

تاریخ انتشار:

روش درست کردن مقلوبه مرغ و بادمجان

مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان :

برنج     3 پیمانه 
بادمجان متوسط      2 عدد
بادام      100 گرم
مرغ    1/2 مرغ
پیاز متوسط    1 عدد
ادویه و زعفران    به میزان لازم
آب گوشت یا عصاره گوشت     1/2 پیمانه 
روغن    به میزان لازم
نمک و فلفل    به میزان لازم

روش درست کردن مقلوبه مرغ و بادمجان :

برنج را حدود 1 تا 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش بیاید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. ( به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود.)

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آن ها نمک پاشیده و پس از 10 دقیقه آن ها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و بادام را ته ظرف بریزید. سپس مرغ و بعد بادمجان ها را ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آن ها بریزید.

مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی شعله کم به مدت 1 ساعت بگذارید و نوش جان کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا