رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :

 ژامبون گوشت دودی     4 ورق
 کنسرو ذرت    3 قوطی 
 فلفل هالوپینو خرد شده     2 عدد
خامه      نصف پیمانه
 پنیر پارمسان    1/4 پیمانه 
نمک و فلفل     به میزان لازم
 پنیر خامه ای    200 گرم 
 پیازخرد شده    2 قاشق غذاخوری 

روش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا