رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر لایه ای لیوانی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر لایه ای لیوانی

مواد لازم برای لایه زعفرانی دسر لیوانی :

 شیر    ۱ پیمانه 
 شکر    ۱۰۰ گرم 
آرد ذرت     ۲ قاشق غذاخوری 
 زرده تخم مرغ    ۱ عدد 
 وانیل    ۱  قاشق چایخوری
 زعفران     ۱ قاشق مرباخوری
 کره    ۵۰ گرم 

روش درست کردن لایه زعفرانی دسر لیوانی :

شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید (توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله می شود) تا مواد مخلوط شوند و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده و همزده تا کره داخل مواد ذوب شود و بعد داخل لیوان بریزید سریع این کار را بکنید چون این دسر زود می بندد. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه کرم زعفرانی)

حالا لایه دوم

مواد لازم برای لایه دوم دسر لیوانی :

شیر     ۲ پیمانه 
 وانیل     ۱ قاشق چایخوری
 شکر    ۱۷۰ گرم 
آرد ذرت      ۴ قاشق غذاخوری
کره    ۵۰ گرم 

روش درست کردن لایه دوم دسر لیوانی :

شیر و دو عدد زرده و وانیل و شکر و  آرد ذرت را خوب مخلوط کنید و مقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام همزده تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید و  کره بریزید و بعد روی لایه زعفرانی ریخته و تزیین کنید. من مقداری از همان مایه زعفرانی را با رنگ بنفش داخل قیف بریزید و با ماسوره تزیین کردم.

پ.ن می توانید از هر رنگ دلخواه دیگری استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا