رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ

تاریخ انتشار:

روش درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ

مواد لازم برای "ساندویچ مرغ و قارچ":

مرغ ران و سینه     دو تکه
 قارچ     ۲۵۰ گرم
 پیاز متوسط    ۲ عدد
 پنیر پیتزا    ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
 سس مایونز     ۶- ۵ قاشق غذاخوری
 خیار شور     به مقدار لازم
 روغن      ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه    به مقدار لازم
آبلیمو    به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
نان ساندیچی متوسط    ۴ عدد

روش درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ:

ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو و فلفل سیاه بپزید وقتی کاملا پخته شد. مرغ ها را داخل بشقاب بگذارید تا کمی سرد شود سپس مرغ ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید وقتی طلائی شد قارچ ها و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و اجازه بدهید قارچ ها آب بیاندازد آب آن ها کشیده شود.

در این مرحله باید مرغ ها را اضافه کنید و تفت بدهید می توانید مقداری از آب مرغ بدون پیازهایش داخل آن بریزید تا طعم همه مواد به خورد هم بروند و خوشمزه تر شود، اگر هم دوست نداشتید لازم نیست و بعد پنیر پیتزا را اضافه کنید. در مرحله آخر سس مایونز و بقیه ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و گاز را خاموش کنید.

ساندویچ مرغ و قارچ آماده شد آن را با نان ساندویچی و خیارشور و گوجه و سس و کاهو و هرچه باب میل تان هست نوش جان کنید.

نکته: میتوانید ساندویچ مرغ را هم بدون قارچ به همین روش گفته شده آماده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا