روش درست کردن خورش خلال بادام کرمانشاهی
روش درست کردن خورش خلال بادام کرمانشاهی
مواد لازم برای تهیه خورش خلال :
گوشت راسته گوساله 300 گرم
پیاز درشت 1 عدد
خلال بادام
150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
لیموعمانی 2 عدد
زرشک سیاه (زرشک معمولی) 3 قاشق غذاخوری
زعفران 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روش درست کردن خورش خلال کرمانشاهی :
برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.
بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی استفاده کنید.
حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی استفاده کنید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.
افزودن دیدگاه جدید