رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر هلو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر هلو

مواد لازم برای تهیه دسر هلو :

 شیر    ۱ پیمانه 
 شکر    ۱/۲پیمانه 
 پودر ژلاتین     ۲ قاشق غذاخوری
 هلوی پوست گرفته و پوره شده    ۲۵۰ گرم 
 بستنی وانیلی یا خامه‌ی صبحانه     ۱ پیمانه

طرز تهیه دسر هلو :

پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب بریزید و روی گاز با دمای کم بگذارید و هم بزنید تا در آب حل شود.

همه‌ی مواد بالا را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه کنید و باز هم بزنید.

مایه‌ی دسر را در قالب بریزید و ۳-۴ ساعت در یخچال قرار بدهید تا به خوبی بسته و سفت شود.

اگر دوست داشتید داخل لیوان یا جام یا ظروف یک نفره آماده کنید می توانید از مواد آماده شده به صورت سرخالی داخل جام یا لیوان بریزید و داخل یخچال بگذارید و بعد از بسته شدن روی آن ژله ی هلو آماده شده بریزید. و با بستنی و میوه های دلخواه تزیین کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا