رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن بیف استراگانف فرانسوی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن بیف استراگانف فرانسوی

مواد لازم برای بیف استراگانف فرانسوی :

گوشت      900 گرم
 برگ بو    1 عدد 
سیر     2 حبه 
 قارچ    4 عدد 
پیاز     3 عدد 
جعفری     چند شاخه 
 آویشن    1 شاخه 
 آبگوشت    2 پیمانه
سس ورچستر شیر    2 قاشق چایخوری
رشته فرنگی (نودل) تخم مرغ    3 پیمانه
آرد    نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
روغن کلزا    2 قاشق غذاخوری
کره    4 قاشق غذاخوری
پنیر گرویر سوئیسی رنده شده    1/5 پیمانه
خانه ترش    2/3 پیمانه
سرکه سیب    1/4 پیمانه
 

طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی :

ابتدا گوشت را باریک و بلند به اندازه دو بند انگشت یا کمی بیشتر خرد کنید و کمی بکوبید.

سپس یک پیاز را خلالی خرد کنید.

قابلمه ای را روی شعله قرار بدهید و کره را درون آن قرار بدهید. پس از آب شدن کره، پیاز را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی نرم و سبک شوند.

پس از چند لحظه گوشت ها را اضافه کنید و هم بزنید کمی که تفت دادید سیر، برگ بو، آویشن، فلفل سیاه، سرکه سیب و سس ورچستر شیر را اضافه کنید. بعد از چند لحظه آب گوشت یا آب جوش را اضافه کنید و سپس آرد را به مقدار کمی آب سرد مخلوط کنید و به مواد بیفزایید.

سپس در اواخر پخت، آویشن و برگ بو و سیر را از قابلمه بیرون بیاورید و سپس رشته فرنگی و نمک را اضافه کنید. دقت کنید که رشته فرنگی نباید خیلی نرم و له شود. آب گوشت باید مثل یک سس غلیظ شود.

تابه ای را روی شعله قرار بدهیدو روغن کلزا را درون آن بریزیدتا گرم شود و سپس دو عدد پیاز را خلالی خرد کنید و درون تابه قرار بدهید تا نرم و سبک شوند.

گوشت و رشته فرنگی را از صافی عبور بدهید تا سس از آن ها جدا شوند. ظرف مخصوص فر را بیاورید و گوشت و رشته فرنگی را به صورت یک لایه درون آن قرار بدهید.

سپس پیازهای سرخ شده و جعفری ریز شده را روی آن قرار بدهید و بعد دو سوم پنیر را به صورت یک لایه روی آن ها اضافه کنید. بعد قارچ ها را حلقه حلقه کنید و روی آن ها بچینید.

و بعد مابقی پنیرها را روی قارچ ها بپاشید. و درون فر قرار بدهید و با حرارت گریل از بالا برای چند لحظه اجازه بدهید تا پنیر طلایی شود. خامه ترش را روی آن بریزید و میل فرمایید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا