رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دسر شکلاتی فندقی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دسر شکلاتی فندقی

مواد لازم برای دسر شکلاتی فندقی :

 خامه صبحانه     1/4 لیوان
 شیر    2 لیوان 
 پودر ژلاتین    1 قاشق غذاخوری 
 شکر     12 قاشق غذاخوری
 فندق خرد شده    نصف پیمانه 
وانیل      1/8 قاشق چایخوری
 شکلات تخته ای تلخ    2 قاشق غذاخوری 
 

طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی :

1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

خامه را داخل قابلمه ای بریزید، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید (دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد) و شکلات تخته ای رنده شده، اسانس وانیل، فندق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

دسر در ظرف دلخواه ریخته و‌ با پودر کاکائو تزیین کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا