رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن لاهماجون رولی ترکیه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن لاهماجون رولی ترکیه

مواد لازم برای لاهماجون رولی :

خمیر یوفکا    3 عدد 
روغن مایع     1 استکان 
شیر     1 استکان 
 تخم مرغ    1 عدد 
 بکینگ پودر     1 پاکت 10 گرمی (2/5 قاشق چایخوری)
 

مواد لازم برای داخل بورک :

گوشت چرخ کرده      300 گرم
 فلفل ترکی کاپیا(جایگزین فلفل دلمه ای)    1 عدد 
فلفل سبز     1 عدد 
 پیاز    1 عدد 
 سیر    2 حبه 
 آب    1 استکان 
 فلفل سیاه و قرمز     به مقدار لازم
 نمک    به مقدار لازم 
 

طرز تهیه لاهماجون رولی :

برای مواد داخلی بورک، ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و تفت بدهید و سیر ریز شده را به آن اضافه کنید و بعد از آن فلفل دلمه ای را اضافه کنید و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بعد از آن نمک و ادویه ها را اضافه کنید و آب هم داخل آن بریزید و اجازه بدهید مواد بپزند. زمانی که آب آن کشیده شد آن را خاموش کنید.

از طرف دیگر روغن و شیر و ماست و تخم مرغ و بکینگ پودر را خوب به هم بزنید داخل سینی فر کاغذ روغنی را باز کرده یکی از یوفکاها را روی آن پهن کنید از مواد مایع روی یوفکا با فرچه آشپزی بمالید به طوری که کناره های یوفکا باقی بماند (روی کناره های یوفکا نزنید) بعد یوفکای بعدی را روی قبلی انداخته و مثل قبل از مواد مایع روی آن بزنید و یوفکای بعدی را همین طور عمل کنید.

بعد از مواد گوشتی روی یوفکاها ریخته و پخش کنید کناره های یوفکاها را روی مواد گوشتی بیاورید بعد بورک را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 بگذارید وقتی پخت به مدت 10 دقیقه با حوله تمیز بپوشانید و استراحت بدهید بعد از 10 دقیقه به وسیله همان کاغذ روغنی رول کنید و کاغذ روغنی را کم کم جدا کرده و برش بزنید.

و برای سرو داخل ظرف بچینید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا