روش درست کردن ماکارونی
روش درست کردن ماکارونی
مواد لازم برای پخت ماکارونی با گوشت :
ماکارونی یک بسته (700 گرمی)
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارونی با گوشت:
ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید زمانی که رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تفت بدهید سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید وقتی تفت دادید که رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد به اندازه 1-2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد و رب گوجه تان بپزند و طعم همه مواد به خورد هم بروند. زمانی که آب سس تان تمام شد آن را خاموش کنید بهتر است سس تان زیاد سفت نشود.
در زمان آماده شدن سس قابلمه ای را آب کنید و روی گاز قرار بدهید زمانی که جوش آمد ماکارونی که را به سلیقه خود به دو نیم یا سه قسمت یا کامل به آب اضافه کنید و به آن نمک و روغن بیافزایید. آب آن را بچشید باید با نمک باشد. آن را هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شدند آنها را آبکشی کنید و روی همه قسمت های ماکارونی آب بریزید این کار باعث می شود هنگام دم کشیدن، ماکارونی ها به هم نچسبند.
داخل قابلمه کمی روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود با سلیقه خود کف آن را ته دیگ بیاندازید. بعد از قرار دادن ته دیگ یک لایه ماکارونی بریزید و یک لایه سس و باز یک لایه ماکارونی و یک لایه سس این کار را تا زمانی که موادتان تمام شود ادامه بدهید و در آخر چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار خیلی کم آب داخل تابه سستان بریزید و بعد روی ماکارونی ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید بخار کند و زیر آن را کم کنید.
و بعد از دم کشیدن نوش جان کنید.
طرز تهیه ماکارونی با سویا
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سویا :
ماکارونی یک بسته 700 گرمی
سویا 1 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارونی با سویا :
ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید رنگ آن که تغییر کرد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تقت بدهید سویاها را از قبل با آب جوش خیس کنید و بعد آن را درون آبکش بریزید زمانی که آب آن رفت به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و هم بزنید همانطور که می بینید سویاها روغن زیاد مصرف می کنند مقداری روغن به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید وقتی تفت دادید که رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد به اندازه 1-2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد و رب گوجه تان بپزند و طعم همه مواد به خورد هم بروند. زمانی که آب سس تان تمام شد آن را خاموش کنید بهتر است سس تان زیاد سفت نشود.
در زمان آماده شدن سس قابلمه ای را آب کنید و روی گاز قرار بدهید زمانی که جوش آمد ماکارونی که را به سلیقه خود به دو نیم یا سه قسمت یا کامل به آب اضافه کنید و به آن نمک و روغن بیافزایید. آب آن را بچشید باید با نمک باشد. آن را هم بزنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند.
بعد از اینکه ماکارونی ها نرم شدند آنها را آبکشی کنید و روی همه قسمت های ماکارونی آب بریزید این کار باعث می شود هنگام دم کشیدن، ماکارونی ها به هم نچسبند.
داخل قابلمه کمی روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود با سلیقه خود کف آن را ته دیگ بیاندازید. بعد از قرار دادن ته دیگ یک لایه ماکارونی بریزید و یک لایه سس و باز یک لایه ماکارونی و یک لایه سس این کار را تا زمانی که موادتان تمام شود ادامه بدهید و در آخر چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار خیلی کم آب داخل تابه سستان بریزید و بعد روی ماکارونی ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید بخار کند و زیر آن را کم کنید.
و بعد از دم کشیدن نوش جان کنید
نکاتی برای طرز تهیه ماکارونی:
• ماکارونی غذایی کاملا سلیقه ای است می توانید با توجه به ذائقه خودتان موادی را به آن اضافه کنید می توانید کم کنید.
• موادی که می توانید اضافه کنید عبارتند از: نخودفرنگی، قارچ، سیب زمینی، هویج و حتی بعضی ادویه ها را خودتان اضافه یا کم کنید مانند دارچین و آویشن و مقدار خیلی کم گلپر.
• بعضی ها ماکارونی را به صورت دم نکشیده می خورند این طوری باید کمی بیشتر بپزد وگرنه نه مزه خامی می دهد.
• اگر دوست دارید پیاز مشخص باشد و طعم آن زیر دندانتان حس شود خلالی نازک اگر دوست ندارید نگینی خرد کنید.
افزودن دیدگاه جدید