رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن جوجه چينی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن جوجه چينی

مواد "جوجه چینی با دلستر" :

 دلستر یا شیر    نصف پیمانه 
فیله مرغ    500 گرم
 تخم مرغ    3 عدد 
 آرد    1 پیمانه 
 روغن مایع یا روغن زیتون     به مقدار لازم
 بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری 
 نمک وفلفل    به مقدار لازم 
 زردچوبه یا زعفران     به مقدار لازم
 

طرز تهيه جوجه چيني با دلستر :

ابتدا فیله مرغ را از درازا برش بزنید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد فیله را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو آغشته کنید و بگذارید تا مزه دار شود، البته این برای خوشمزه تر شدن جوجه چینی ها است. ولی بیشتر مواقع مزه دار نمی کنم. اگر هم زمان و هم حوصله دارید بهتر است این کار را انجام بدهید.

بکینگ پودر و نمک را در شیر یا دلستر حل کنید تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید روغن و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست بدست آورید، بهتر است حداقل یک ساعت در یخچال قرار بدهید.

سپس فیله مرغ را در موادتان بزنید و در قابلمه کوچک و پر روغن سرخ کنید فقط حواستان باشد شعله ملایم باشد وگرنه خمیر در روغن داغ می سوزد.

نکاتی برای "طرز تهیه جوجه چینی":

• اگر جوجه چینی بدون دلستر می خواهید درست کنید همین مواد ولی به جای دلستر از شیر استفاده کنید.

• تهیه جوجه چینی با آرد ذرت به همین صورت است می توانید هم از آرد ذرت هم از آرد گندم استفاده کنید.

• خوبی جوجه چینی این است که فیله مرغ زود می پزد و با اینکه در روغن زیاد سرخ می شود روغن زیادی به خورد آن نمی رود.

• اگر فیله مرغ نداشتید سینه مرغ را به همین روش و نازک برش بزنید و بپزید.

• این غذا را به همراه سیب زمینی سرخ کرده یا به صورت ساندویچ میل می کنند.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا