رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن جوجه کباب

تاریخ انتشار:

روش درست کردن جوجه کباب

مواد لازم برای پخت "جوجه کباب":

 مرغ      ۱ عدد
 پیاز     ۲ عدد
 آب لیمو     نصف استکان
 ماست     نصف لیوان
 سس مایونز     3 قاشق غذاخوری
زعفران      به مقدار لازم
نمک و فلفل     به مقدار لازم 
 

طرز تهیه جوجه کباب:

ابتدا مرغ را به قطعات ریز خرد کنید تا حدی که به راحتی به سیخ زده شوند و هنگام پخت راحت بپزند. و بعد آن ها را بشویید و اجازه بدهید آب آن خارج شود. جوجه ها را داخل ظرفی بزرگتر بریزید.

در ابتدا پیاز را حلقه ای خرد کنید و حلقه ها را از هم جدا کنید و روی مرغ ها بریزید. سپس سس مایونز را با ماست و آبلیمو و زعفران آبکرده و سیر له شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و با جوجه ها اضافه کنید.

و با دست آن ها را مالش بدهید تا مواد خوب به همه قسمت ها زده شوند. در ظرف را ببندید و اجازه بدهید برای 5-6 ساعت داخل یخچال یا جایی خنک قرار بدهید.

بعد از این زمان جوجه کباب را سیخ کنید و به همراه گوجه و فلفل بپزید.

نکاتی برای پخت جوجه کباب:

• اگر از مرغ کامل استفاده می کنید بهتر است برای بهتر پختن آن ران و سینه ها را جدا جدا به سیخ بزنید استخوانی و بدون استخوان را هم جدا سیخ کنید تا همه ی جوجه کباب ها خوب بپزند.

• استفاده از سس مایونز و ماست باعث کم رنگ شدن جوجه کباب ها می شوند و خیلی زرد نمی شوند. اما خیلی ترد می شوند.

• اگر دوست داشتید جوجه کباب را با این عطر طعم میل کنید و می خواهید رنگ آن طلایی شود در مراحل پایانی پخت جوجه مقداری کره آب کنید و با زعفران آبکرده مخلوط کنید و با قلمو روی جوجه ها بکشید و باز روی آتش قرار بدهید

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا