رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کیک مرغ به دو روش مختلف

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کیک مرغ به دو روش مختلف

مواد لازم برای "کیک مرغ" :

سینه مرغ    یک عدد کامل
 پیازچه کوچک      3 یا 4 عدد
 جعفری خرد شده    100 گرم
 نان تست    12 عدد 
 تخم مرغ    3 عدد 
 خیارشور    200 گرم
 هویج    1 عدد 
 سس مایونز     1 فنجان
ماست    1 فنجان
سس هزار جزیره    ۳ قاشق غذاخوری
ذرت    به مقدار لازم
نمک و فلفل    به مقدار لازم
 

طرز تهيه کیک مرغ:

ابتدا مرغ را بپزید و آن را ریش کنید. تخم مرغ آبپز را رنده کنید. سپس خیاشور را در یک ظرف دیگر رنده کنید و آب خیار شور را بگیرید. بعد هویج را رنده کنید. سپس جعفری و پیازچه را بشویید و خرد کنید.
همه ی مواد را به همراه سس ها و نمک و فلفل مخلوط کنید.
اطراف نان های تست را ببرید، و در ظرف مورد نظر بچینید.

یک ردیف از نان تست را بچینید و روی نان ها را یک لایه از مایه ی مرغ پخش کنید سپس روی مواد کمی ذرت پخته یا نخود فرنگی پخته بپاشید
و باز یک لایه نان تست روی مواد بگذارید و باز از مواد و ذرت یا نخودفرنگی بریزید.

در مرحله آخر نان تست قرار بدهید تعداد ردیف ها بستگی به خودتان دارد. روی آن سلفون بکشید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید و بعد از آن سس مایونز را اطراف کیک تان بزنید.

و به سلیقه خودتان تزیین کنید.

طرز تهيه كيك مرغ

مواد لازم برای کیک مرغ :

 نان تست    1 بسته 
 سینه مرغ    1 عدد
خیارشور     4-5 عدد 
هویج متوسط     1 عدد 
گردو     به مقدار لازم 
ریحان و پیازچه     از هر کدام یک بسته 
سس مایونز     1 قاشق غذاخوری 
سس چیلی     1 قاشق غذاخوری 
سس خردل    1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل پاپریکا    به مقدار لازم

طرز تهیه کیک مرغ :

برای تهیه کیک مرغ، ابتدا سینه مرغ را با نمک و فلفل و پیاز و سیر آبپز کنید. سپس هویج را هم می توانید هم به صورت پخته و یا خام رنده ریز شده استفاده کنید.

تمامی مواد را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید (یا رنده ریز تمام مواد را رنده کنید و پیازچه و ریحان را هم ساطوری کنید.)

سس ها و نمک و فلفل و پاپریکاتون را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اطراف نان تست را برش بدهید و آن ها را پودر کنید و کنار بگذارید.

نان های تست را به ابعاد و شکلی که می خواهید برش بدهید و روی یک لایه نان با مواد مرغ بپوشانید و یک لایه نان دیگر بگذارید و مجددا مواد مرغ بریزید و در آخر یک لایه نان تست را روی آن بگذارید. (تعداد لایه های نان تست و مواد به خودتان بستگی دارد.)

 

اطراف کیک مرغتان به وسیله لیسک یا یک کارد به سس مایونز آغشته کنید. (در حدی که فقط دارای کمی رطوبت شود نه بیش از حد که طعم سس مایونز غالب شود.)

 

سپس داخل پودر نانی که از اطراف نان تست آماده کرده بودید بغلطانید و بعد یکی دو ساعت در یخچال قرار بدهید تا خنک شود.

نکاتی برای تهیه کیک مرغ

• می توانید کیک مرغ تان را به صورت کوچک و یا به صورت شیرینی و یا به صورت بزرگ و یک تکه درست کنید.

• در تهیه ی کیک مرغ می توانید از هویج پخته یا خام استفاده کنید.

• به جای پودر نان می توانید گردوی خردشده، جعفری، هویج و یا ذرت و هرچیزی که دوست دارید استفاده کنید. و آن را تزیین کنید.

• می توانید بعد از اینکه کناره های نان تست را برش زدید آن را به شکل مثلث ببرید و سالاد مرغ را بین دو تکه از نان ها قرار بدهید و روی آن ها را به دلخواه تزیین کرده و زیر آن کاغذ شیرینی قرار بدهید تا شکل شیرینی تر شود به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم می توانید استفاده کنید!

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا