روش درست کردن سمبوسه
روش درست کردن سمبوسه
سمبوسه یک غذای محبوب جنوبی است که طعم و مزه تند و لذیذی دارد. سمبوسه را می توان به عنوان پیش غذا یا یک میان وعده و حتی یک وعده ی غذایی تهیه کرد. محتویات سمبوسه سنتی سیب زمینی و پیاز و سبزیجات معطر است. اما امروزه در درست کردن سمبوسه از مواد دیگر مثل گوشت چرخکرده و انواع پنیر هم استفاده می شود.
مواد لازم برای طرزتهیه سمبوسه :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز درشت 1 عدد
فلفل درشت دلمه 2 عدد
سیب زمینی نیم کیلو
روغن به مقدار لازم
سبزی دلمه 1 کیلو
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
نان لواش 20 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سمبوسه :
برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کنید و با گوشت سرخ کنید. سیب زمینی ها را بپزید و له کنید و با سبزی دلمه ریز شده مخلوط کنید و به مواد گوشتی بیفزایید. نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند. سمبوسه ی اصل تند است می توانید از فلفل بیشتر استفاده کنید.
سپس نان لواش را صورت مستطیل برش بزنید و مانند شکل های زیر آن را بپیچانید. و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید
مواد لازم برای تهیه سمبوسه به روش دوم :
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط دو عدد
سبزیجات معطر (گشنیز و جعفری و ترخون) مقداری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه به روش دوم :
برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید. سپس آنها را پوست بگیرید و رنده یا ریز خرد کنید. بعد از اینکه سیبزمینی ها را آماده کردید، به آنها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. میزان نمک و فلفل بسته به ذائقه شما دارد. اما چون مزه سمبوسه اصیل تند است، معمولا میزان فلفلی که استفاده میشود زیاد است. از طرفی برای خوش طعمتر شدن سمبوسه می توانید از فلفل قرمز به همراه فلفل سیاه استفاده کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی را مزه دار کردید، سبزیجات معطری را که خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در سبزیجات معطر می توانید از کمی سیر و همچنین شوید هم استفاده کنید.
افزودن دیدگاه جدید