روش درست کردن رولت گوشت چرخ کرده و ورقه ای
روش درست کردن رولت گوشت چرخ کرده و ورقه ای
همان طور که می دانید رولت گوشت را به روش های متفاوت طبخ می دهند داخل رولت گوشت می توانید هر نوع سبزیجات یا موادی مانند هویج، تخم مرغ، پنیر و سبزیجاتی که دوست دارید قرار بدهید در این مطلب با دو روش آن آشنا شوید.
مواد لازم برای 5 نفر :
گوشت چرخ کرده 350 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 پیمانه
آرد نخودچی (نان خشک کوبیده) 1/2 پیمانه
پیاز رنده و نرم شده 2 قاشق غذاخوری
مواد وسط رولت گوشت:
سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره ) جمعا 100 گرم
هویج آبپز 2 عدد
مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس :
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده:
برای طرز تهیه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شیر، تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد نان یا آردنخودچی و نمک و فلفل و ردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه ی مواد یکدست شود.
سپس روی کاغذ روغنی یا سلفون را مقدار خیلی کم آرد بپاشید و گوشت آماده را روی آن ها پهن کنید.
سعی کنید قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطیل صاف کنید بعد سبزی های خرد شده را روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت بعد از لبه ی کار سبزی پهن کنید.
(بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم می شود استفاده کرد) سپس روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را بپاشید و هویج را به صورت کامل روی آن قرار دهید و به آرامی از لبه شروع به رول کردن کنید.
در آخر سلفون یا کاغذ روغنی را به اطراف آن بپیچید و حدود 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
در این زمان پیاز نگینی را داخل کمی روغن تفت بدهید و سپس رب گوجه و هویج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید اجازه بدهید به جوش بیاید حدودا 2 لیوان سس لازم داریم. رولت گوشت را به آرامی از سلفون جدا کنید و داخل سس قرار بدهید. تا به کم کم بپزد بعد نیم ساعت رولت را به آرامی برگردانید تا همه ی اطراف آن به خوبی بپزد و آماده شود.
رولت را به آرامی در ظرف مورد نظرتان بکشید و از سس (می توانید فقط آب سس را بریزید) اطراف آن بریزید. برای زیباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتدای آن بزنید. و با سبزیجات تزیین کنید.
طرز تهیه رولت گوشت برای 4 نفر
مواد لازم برای طرز تهیه رولت گوشت برای 4 نفر :
گوشت ورقه ای 400 گرم
هویج 2 عدد
ساقه ی پیازچه 6 ساقه
فلفل دلمه ای 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه رولت گوشت :
برای طرز تهیه رولت گوشت، ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و بعد برای مزه دار کردن گوشت با نمک و فلفل اضافه کنید در این هنگام فلفل دلمه ای ها و هویج ها را به صورت خلالی برش بزنید در صورت تمایل می توانید از مارچوبه استفاده کنید، ساقه های پیازچه را به صورت خلالی و یک اندازه برش بزنید.
مواد را در گوشه ای از تکه های گوشت قرار بدهید و به آرامی و با احتیاط بپیچید برای محکم شدن رولت ها از خلال دندان استفاده کنید سپس درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و رولت ها را درون آن بچینید اگر احساس کردید به گوشت ها کم نمک زدید مقداری نمک روی آن بپاشید و درب آن را قرار بدهید تا به آرامی مغز پخت شوند (رولت ها را بچرخانید تا همه ی اطراف آن به یک اندازه پخته شوند) زمانی که پختند در ماهیتابه را بردارید تا آب آن ها تمام شود و کمی روی آن ها سرخ شوند.
میزان مواد اولیه بستگی به نحوه ی برش شما دارد اگر خلال ها را باریک برش بدهید کمتر می خواهد و اگر ضخیم تر برش بزنید بیشتر می خواهد.
افزودن دیدگاه جدید