رفتن به محتوای اصلی

روش های متفاوت طرز تهیه هویج پلو

تاریخ انتشار:

روش های متفاوت طرز تهیه هویج پلو

هویچ پلو از جمله پلوهای مخلوط قدیمی است که به چندین روش طبخ و سرو می شود.
پخت هویج پلو با گوشت:

مواد لازم برای "طرزتهیه هویج پلو" :

 هویج    4-5 عدد
 برنج    4 پیمانه 
 گوشت چرخ كرده    500 گرم 
 پیاز متوسط    2 عدد 
 شكر    1 قاشق شکر
 زعفران دمکرده     به مقدار لازم
 نمک و فلفل    به مقدار لازم 
 

طرز تهیه هویج پلو با گوشت:

ابتدا برنج را پاک کنید و خیس کنید. هویج ها را پوست بگیرید و با رنده ی درشت به صورت کمی اریب رنده کنید تا هویج های رنده شده درشت باشند. یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس هویج ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید آب آن ها که کشیده شد 1 قاشق شکر اضافه کنید و تفت بدهید سپس زیر آن را خاموش کنید.

گوشت چرخ کرده را با پیازهای رنده شده و نمک و فلفل و زعفران مخلوط کنید و قلقلی کنید و در ماهیتابه تفت بدهید.

اکنون درون قابلمه ای کمی برنج و بعد از هویج ها و کمی گوشت قلقلی بریزید. همین کار را انجام بدهید تا مواد تمام شوند و در آخر روی آن زعفران آب کرده بدهید و آن را دم بگذارید.

در آخر زرشک و پسته را با کمی کره تفت بدهید و با آن برنج تان را تزیین کنید. 

پخت هویج پلو با مرغ

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با مرغ :

 برنج    4 پیمانه 
مرغ     2 تکه 
 هویج بزرگ    4-5 عدد 
 پیاز    1 عدد 
زعفران آبکرده     به مقدار لازم 
نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم 
 

طرز تهیه هویج پلو با مرغ:

برای پخت هویج پلو با مرغ، ابتدا برنج را خیس کنید. مرغ را با پیاز و نمک و فلفل بپزید، و بعد از پخت ریش ریش کنید. سپس هویج ها را به صورت اریب با رنده ی درشت رنده کنید. بعد پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید کمی سرخ شدند هویج ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که آب هویج ها تمام شد مرغ ها را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید اجازه بدهید هویج ها کمی سرخ شوند ولی طلایی نشوند.

برنج را بجوشانید و آبکش کنید، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و برنج و مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه بریزید و در آخر زعفران آبکرده با روی کل برنج ها بریزید و روی برنج را چند سوراخ ایجاد کنید و آن را دم بگذارید.

در هنگام سرو با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.

نکاتی برای طرز تهيه هويج پلو :

• برای طرز تهیه هویج پلو ساده نیازی به مرغ و گوشت ندارید ولی مواد اولیه همان است.

• بعضی افراد هويج پلو را شیرین دوست دارند آن ها می توانند درون مواد هویج مقداری شکر بریزند.

• برای پخت هویج پلو می توانید از مرغ های تکه ای پخته شده به جای ریش ریش استفاده کنید.

• بعضی افراد دوست دارند مواد هويج پلو را جداگانه تهیه کنند و هنگام سرو روی برنج بچینند. 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا