رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن جوجه چینی با سس تاتار

تاریخ انتشار:

روش درست کردن جوجه چینی با سس تاتار

خمیر بنیه (خمیر تمبورا)

خمیر بنیه برای سوخاری کردن عالی است. برای سوخاری کردن میگو، پیاز، قارچ، مرغ (جوجه چینی) استفاده می شود.

مواد لازم برای خمیر بنیه :

دلستر ساده یا لیمویی     1 پیمانه 
 آب    1 پیمانه 
 آرد سفید    2 پیمانه 
بکینگ پودر      1 قاشق مرباخوری
 

طرز تهیه خمیر بنیه :

ابتدا دلستر و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و یکدست شود. غلظت آن باید معمولی باشد نه شل، نه سفت و باید به غلظت ماست همزده باشد.

در مرحله آخر بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید پف خمیرتان کم می شود و از بین می رود.

به جای دلستر یا ماءالشعیر می توانید از ماست استفاده کنید.

مواد لازم برای "جوجه چینی" :

فیله یا سینه مرغ    500 گرم 
 سس خردل در صورت تمایل    به مقدار لازم
پودرسیر یا سیر     به مقدار لازم 
نمک     به مقدار لازم
فلفل     به مقدار لازم 
 

طرز تهیه جوجه چینی:

ابتدا سینه های مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید سپس با مقداری نمک و فلفل و پودر سیر و در صورت تمایل سس خردل مزه دار کنید و چند ساعت در یخچال قرار بدهید. تا کاملا مزه دار شوند.

سپس خمیر بنیه برای جوجه چینی را آماده کرده اید را زعفران و نمک و فلفل و 3 عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.

مرغ های مزه دار شده را درون خمیر بنیه قرار بدهید و اجازه بدهید درون آن 1-2 ساعت باقی بماند تا مزه ی موادها به خورد هم بروند.

سپس درون قابلمه ای روغن مایع فراوان بریزید، و اجازه بدهید داغ شود و مرغ ها را به همراه خمیرهای اطراف آن داخل روغن داغ قرار دهید و اجازه بدهید سرخ شوند.

برای تهیه پیاز حلقه ای:

پیازها را حلقه ای برش بزنید و آن ها را جدا کنید. و درون خمیر بنیه قرار بدهید و داخل روغن سرخ کنید واقعا بی نظیر می شود.

سس جوجه چینی، سس تارتار است که جوجه چینی همراه این سس فوق العاده می شود.

مواد لازم برای سس تارتار :

 خیارشور    2 قاشق غذاخوری 
پیاز رنده شده (پیازچه ریز شده)    1 قاشق غذاخوری 
آبلیمو     2 قاشق غذاخوری 
نمک     به مقدار لازم 
جعفری تازه ریز شده     2 قاشق غذاخوری 
کیپر     1 قاشق غذاخوری 
فلفل سیاه     به مقدار لازم 
سس مایونز     1 پیمانه 
 

طرز تهیه سس تارتار جوجه چینی:

طرز تهیه سس جوجه چینی یا سس تارتار یک سس غلیظ می باشد که از سس مایونز درست می شود. سس مایونز با خیارشور، جعفری تازه، ترخان، آب لیموترش و پیاز که به خوبی خرد شده باشند مخلوط کنید. می توانید به آن سس خردل هم اضافه کنید.

به سس مایونزتان ادویه های لازم را اضافه کنید. می توانید مقداری پوست لیموی تازه رنده کنید.

سس تارتار را با انواع غذاهای گوشتی به ویژه غذاهای دریایی سرو می کنند.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا