رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن خامه صبحانه

تاریخ انتشار:

روش درست کردن خامه صبحانه

خامه چیست؟

خامه قسمتی از شیر است که حاوی چربی بالایی است و به وسیله روش های خامه گیری از شیر جدا شود. در روش سنتی از رویه بستن شیر خامه تهیه می شود.

طرز تهیه خامه صبحانه به روش سنتی

خامه صبحانه به روش سنتی به دو روش تهیه می شود.

روش اول: ابتدا شیر در یک ظرف کم عمق بریزید و آن را گرم کنید و بعد آن را به حال خود رها کنید و بعد از 24 تا 36 خامه را از سطح شیر بردارید.

روش دوم: شیر را به کمک یخ در ظرف های بزرگی خنک کنید، بعد از 12 ساعت خامه آن را می گیرند. این روش ناقص هستند زیرا حدود 2 تا 3 گرم (بعضی مواقع تا 10 گرم) چربی در هر لیتر شیر باقی می ماند.

طرز تهیه خامه صبحانه با سرشیر

مواد لازم :

شیر : به مقدار لازم

روش درست کردن خامه صبحانه خانگی:

برای تهیه خامه صبحانه ابتدا شیر محلی را درون قابلمه ای مناسب بریزید.

قابلمه را روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد و بعد از اینکه شیر جوشید اجازه بدهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر هم با شعله ملایم بماند. در مرحله بعدی طرز تهیه خامه صبحانه بعد از این مدت زمان قابلمه شیر را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا شیر به خوبی خنک شود و روی آن بسته شود.

سپس سرشیر را به آرامی از روی شیر بردارید.

سرشیر را درون ظرفی مناسب بریزید.

ظرف حاوی سرشیر را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید سپس آن را از یخچال بیرون آورده و با کمک همزن با دور کند یا چنگال سرشیر را هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.

توجه داشته باشید که در مراحل اولیه هم زدن سرشیر شل می شود و کم کم فرم می گیرد.

سپس آن را با عسل نوش جان کنید.

نکته برای تهیه خامه صبحانه:

به محض اینکه خامه به غلظت مناسب رسید و فرم گرفت هم زدن آن را پایان دهید اگر هم زدن را ادامه بدهید خامه تبدیل به کره محلی می شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا