رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن پنکیک (ساده - شکلاتی - موزی)

تاریخ انتشار:

روش درست کردن پنکیک (ساده - شکلاتی - موزی)

طرز تهیه پنکیک ساده

پنکیک یکی از صبحانه های جذابی است که می تواند انرژی شما را تا اواسط روز تامین کند. وعده ای راحت که می توانید با انواع خامه و مربا و مارمالاد، عسل و میوه های متنوع صرف کنید و با یک تغییر در وعده صبحانه، انرژی دوچندانی را ذخیره کنید. درست است که پنکیک به عنوان یک صبحانه مجلل شناخته شده و در کافه ها معمولا قیمت بالایی را در منو دارد اما طرز تهیه آن بسیار آسان و مواد اولیه آن بسیار کم هزینه است.

مواد لازم برای پنکیک ساده :

 آرد    1 پیمانه 
 شیر    1 پیمانه 
 کره    30 گرم 
شکر     1 قاشق غذاخوری 
 تخم مرغ    1 عدد 
 بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری 
 نمک    به مقدار لازم 
 

طرز تهیه پنکیک ساده :

آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

در ظرف دیگری، تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند. سپس شیر و کره ذوب شده را اضافه کنید.

بعد تخم مرغ و شیر و کره ترکیب شده را به آرد اضافه کنید و باز هم بزنید.

ماهیتابه ای را روی شعله قرار دهید و زمانی که داغ شد، با استفاده از یک قلمو، کف ماهیتابه را چرب کنید.

با یک ملاقه هر میزان از مایه را که فکر می کنید لازم است، در یک نقطه کف تابه بریزید تا به شکل یک دایره دربیاید. با توجه به حجم ماهیتابه، این کار را تکرار کنید. مواظب باشید که مایه هر دایره با هم ترکیب نشود و یک فاصله ای را مدنظر قرار دهید. می توانید از ماهیتابه ای کوچک استفاده کنید که یک پنکیک وسط آن درست کنید.

دو تا سه دقیقه صبر کنید و وقتی حباب هایی روی پنکیک مشاهده کردید آن را برگردانید. مراقب باشید که پنکیک زیاد سرخ نشود زیرا لطافت خود را از دست می دهد و خشک می شود.

پنکیک شما آماده است و می توانید با خامه سفید یا خامه شکلاتی و انواع میوه ها و ... روی آن را تزیین کنید.

طرز تهیه پنکیک شکلاتی :

مواد لازم برای پنکیک شکلاتی :

 آرد سفید     1 پیمانه
 شیر    1/2 پیمانه 
 کره    20 گرم 
 تخم مرغ    1 عدد 
 کاکائو    3 قاشق غذاخوری 
 بکینگ پودر     1 قاشق مرباخوری سرخالی
 شکر     4 قاشق غذاخوری
  وانیل    نوک قاشق چایخوری 
 

مراحل تهیه پنکیک کاکائوی یبسیار خوشمزه:

ابتدا شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.

سپس کره ی  آب شده و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن بزنید.

پودر کاکائو را هم اضافه کنید و باز با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.

در مرحله آخر بکینگ پودر و آرد را که الک کردید کم کم به مایه اضافه کنید و مواد را هم بزنید. مخلوط باید در حدی غلیظ شود که زمانی که داخل ماهیتابه آن را می ریزیم نه به قدری غلیظ باشد که یک جا بماند و باز نشود و نه به قدری رقیق باشد که کاملا پخش شود پس ممکن است به کل آرد احتیاج نشود یا اینکه کمی بیشتر احتیاج داشته باشد.

حالا یک ماهیتابه را روی دمای ملایم بگذارید تا داغ شود و بعد از مخلوط یک ملاقه سرخالی بردارید و داخل ماهیتابه بریزید.

در ماهیتابه در تمام مراحل پخت پنکیک باید باز باشد. وقتی پنکیک شروع به حباب زدن کرد و روی آن کمی خودش را گرفت آن را برگردانید تا هر دو طرف آن ها بپزد. دقت کنید تا حتما از ماهیتابه های کاملا نچسب استفاده کنید و احتیاجی به چرب کردن کف ماهیتابه هم نیست.

حالا پنکیک کاکائویی شما حاضر است و می توانید با انواع میوه ها و خامه نوش جون کنید.

طرز تهیه پنکیک موز :

مواد لازم برای پنکیک موز :

آرد      1 پیمانه
 شکر    1 قاشق غذاخوری 
شیر     1 پیمانه 
 بکینگ پودر    2 قاشق چایخوری 
 نمک    1/4 قاشق چایخوری 
 روغن گیاهی    2 قاشق غذاخوری 
 تخم مرغ    1 عدد 
موز رسیده    2 عدد
 دارچین     1 قاشق چایخوری
 

طرز تهیه پنکیک موز :

برای طرز تهیه پنکیک موزی ابتدا آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

سپس شیر، تخم مرغ و روغن را در کاسه ای دیگر با چنگال یا ویسک بزنید.

موزها را پوست بگیرید و در ظرفی با پشت چنگال آنها را له کنید. (بهتر است از موز رسیده استفاده کنید زیرا موز رسیده نسبت به بقیه موزها طعم و عطر بهتری دارد.)

موزها را به مخلوط شیر، تخم مرغ و روغن اضافه کنید، کمی با چنگال یا ویسک هم بزنید.

هم اکنون مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و باز هم بزنید.

تابه ای را روی شعله ی متوسط گاز قرار بدهید. کف تابه را با مقدار کمی کره چرب کنید، این مقدار کم چربی برای تمام پنکیک ها کافی است. (می توانید از مقدار کمی روغن استفاده کنید و یا کلا حذف کنید همانطور که می دانید پنکیک نیاز به روغن ندارد)

با یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ مقداری پنکیک درون تابه بریزید، صبر کنید تا حباب های کف پنکیک ظاهر شود. عجله نکنید امتحان کنید ببینید پنکیک از کف تابه جدا شده یا نه. به محض اینکه آزاد شد، آن را برگردانید و اجازه بدهید تا طرف دیگر آن هم آماده شود. دو طرف پنکیک باید قهوه ای و طلایی شود. اولین سری پنکیک ها را که بپزید دستتان می آید که چقدر برای هر کدام زمان نیاز دارید.

نکاتی مهم برای درست کردن پنکیک :

• همان طور که می دانید برای پخت پنکیک به روغن نیاز ندارید اگر پنکیک را شیرین درست کنید هنگام پخت به تابه می چسبد و نیاز به روغن دارد در غیر این صورت نیازی به روغن ندارد.

• پنکیک موز را می توانید با همین روش با انواع میوه ها درست کرد.

• به جای عسل می توان از انواع سس های میوه و مربا استفاده کنید.

• پنکیک را تا حدی بپزید که دو طرف آن کمی طلایی شود.

• پس از طلایی شدن از روی حرارت بردارید و روی پایه سیمی قرار بدهید تا کمی خنک شود و سپس سس را اضافه کنید تا شکل خمیری به خود نگیرد.

• بهتر است بیشتر از دو قاشق از مایه پنکیک نریزید. چون مایه شلی دارد و برگرداندن آن کار سختی خواهد بود.

• شعله را کم کنید تا پنکیک به خوبی پخته شود. اگر لازم است زمان پخت را کمی بیشتر کنید. اما مراقب باشید که طرف دوم زمان پخت کمتری نیاز دارد.

• برای گرم نگه داشتن پنکیک ها می توانید آنها را در فر با حرارت کم نگهدارید.

• برای تهیه پنکیک موز بزرگ و نازک (مثل کرپ صبحانه فرانسوی) می توانید تخم مرغ و موز را با هم در مخلوط کن بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در کل سطح تابه پخش و سرخ کنید. برای برگرداندن پنکیک بزرگ از کفگیر خیلی نازک استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا