روش درست کردن میگو پفکی با سس تارتار به روش های مختلف
روش درست کردن میگو پفکی با سس تارتار به روش های مختلف
میگو را به روش های متفاوتی می توان پخت. در این مقاله با دو روش پخت میگو پفکی و سس تارتار آشنا کرده ایم. البته می توان میگو پفکی را با خمیر بنیه هم درست کرد و خوشمزه می شود.
مواد لازم برای میگو پفکی :
میگو پاک شده 400 گرم
پیاز خلالی خرد شده 1 عدد
زعفران 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
آرد ذرت الک شده 40 گرم
آرد نول الک شده 40 گرم
ماءالشعیر 125 میلی لیتر
آب لیموترش تازه 1/2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
ماست 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی :
ابتدا میگوها را همراه پیاز، نیمی از زعفران، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و زیر و رو کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید تا مزه دار شود.
اکنون آرد ذرت را همراه آرد نول، ماءالشعیر، بقیه زعفران، آبلیموترش تازه، بکینگ پودر، ماست و فلفل قرمز در ظرفی در دار بریزید و هم بزنید تا مایه ی غلیظی بدست آید، در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند.
پس از این مدت میگوها را از مایع خارج کنید و داخل قابلمه ای کوچک حاوی روغن داغ فراوان به مدت کم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. (روغن باید زیاد و جوش باشد) سپس آن ها را به وسیله ی کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و به مدت 15 دقیقه روی حوله ی کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
میگوی پفکی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس کچاپ و یا سس تارتار میل کنید.
طرز تهیه میگو پفکی :
مواد لازم برای تهیه میگو پفکی :
میگو 200 گرم
پیاز خردشده 2 عدد
فلفل دله ای خردشده نصف
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
ماءالشعیر بدون طعم 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
عصاره ی گوشت 1 قرص
آرد سفید 1/5 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر پفکی :
ابتدا سفیده ی تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کف کند، سپس بکینگ پودر، قرص عصاره ی گوشت و ماءالشعیر را اضافه کنید و آرد را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا خمیری غلیظ و کشدار شود. در صورت نیاز می توانید آرد مازاد و نمک و فلفل را اضافه کنید.
طرز تهیه ی میگو پفکی :
ابتدا پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده، زعفران پودر سیر و نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس میگوها را به مدت 1-2 ساعت در آن قرار بدهید تا مزه دار شوند پس از آن میگوها را در کمی آرد بغلطانید و یکی یکی در خمیر پفکی بزنید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
پیازهای حلقه شده را هم در آرد بغلتانید و در خمیر پفکی بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. و در ظرف مورد نظر بچینید و همراه سس تارتار یا سس کچاپ میل کنید.
طرز تهیه سس تارتار :
مواد لازم برای سس تارتار:
تمام قابلیت ها که ازیک تلویزین انتظاردارید
تو فضای باز سرما رو حس نکنید/باغ رستوران
خیارشور رنده شده آبگرفته 3 تا 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 3/4 پیمانه
جعفری ریز خردشده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق مرباخوری
ترخون 1 قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه نصف لیموترش
پیازچه خرد شده یا پیاز 1-2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس تارتار :
همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و 1-2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید و سپس با میگو یا جوجه چینی میل کنید. در خیلی از دستورات 1 عدد تخم مرغ آبپز رنده شده هم می ریزند من آن را نمی پسندم ام به سلیقه ی خود می توانید آن را اضافه کنید.
نکته برای تهیه میگو پفکی :
برای تهیه میگو پفکی از آرد مرغوب و تازه استفاده کنید.
بهتر است برای مزه دار کردن میگو از نمک استفاده کنید و خمیر پفکی تان نمک نداشته باشد زیرا استفاده از خمیر پف خمیر را از بین می برد.
برای اینکه خمیرتان پف کند باید میگوها در روغن فراوان غوطه ور شوند. اگر روغن کم و یا داغ نباشد پف نمی کند.
برای تهیه ی میگو پفکی از خمیر پنیه هم می توانید استفاده کنید.
برای اینکه خمیر بهتر به میگو بچسبد حتما میگو را در آرد سفید بغلتانید و بعد داخل خمیر فر کنید.
میزان آرد را می توانید کم یا زیاد کنید خمیرتان باید غلظتی شبیه ماست داشته باشد. نه شل تر و نه سفت تر.
بعد از قرار دادن میگوها در روغن داغ شعله را کم نکنید زیرا میگوها نمی پزند و پختن میگوها در مدت زمان زیاد باعث سفت شدن آن ها می شود.
افزودن دیدگاه جدید