رفتن به محتوای اصلی

نحوه تهیه انواع آبگوشت قرمه

تاریخ انتشار:

نحوه تهیه انواع آبگوشت قرمه

اگر به شهر همدان سفر کردید علاوه بر دیدنی های تاریخی و طبیعی شهر همدان پیشنهاد می کنیم که حتماً از غذاهای لذیذ آن نیز استفاده کنید و تجربه آن را از دست ندهید. یکی از این غذاهای خوشمزه و لذیذ که باید تجربه کنید آبگوشت قورمه همدان یا قورمه سبزی همدانی است. این غذا باب میل افرادی است که هم به آبگوشت علاقه دارند و هم به قورمه سبزی.

آبگوشت قرمه سبزی همدان

مواد لازم برای 6 نفر :

 سبزی قورمه    250 گرم 
 گوشت گوسفند    500 گرم 
 لوبیا قرمز یا چیتی    1 لیوان 
 لیمو عمانی    4 عدد 
 پیاز    1 پیاز 
 تخم مرغ    2 عدد 
 سیب زمینی    2 عدد
 نمک و فلفل    به مقدار لازم
زردچوبه    به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانی :

برای پخت آبگوشت قرمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با روغن کمی تفت بدهید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید. بعد از آن سبزی را اضافه کنید و مقداری تفت بدهید در آخر لوبیاها را اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل بریزید نمک را در آخر اضافه کنید تا گوشت و لوبیا سریع تر بپزند.

روی آن را آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید تا غذا به آرامی و کاملا بپزد. زمانی که لوبیا و گوشت ها نرم شدند سیب زمینی های پوست گرفته و خرد شده و پودر لیموعمانی و نمک را اضافه کنید. بعد از پختن مواد و بعد از جوش آخر تخم مرغ را جداگانه بکشنید و هم بزنید و با غذا مخلوط کنید و هم بزنید و زمانی که از گخته شدن تخم مرغ ها مطمئن شدید آن را خاموش کنید.

آبگوشت قرمه سبزی را می توانید داخل زودپز بپزید و پخت آن را سریع تر کنید. اگر داخل زودپز پختید پیاز، گوشت، لوبیا، سبزی، نمک و فلفل وزردچوبه را اضافه کنید و در آن ببندید و بعد از پخته شدن سیب زمینی و لیمو عمانی را اضافه کنید. زمانی که سیب زمینی ها پختند و خورش جا افتاد تخم مرغ ها را جدا بشکنید و به آن اضافه کنید و هم بزنید زمانی که تخم مرغ ها پختند آبگوشت قرمه سبزی شما آماده است.

طرز تهیه آبگوشت قورمه

نکاتی برای آبگوشت قرمه سبزی :

• آبگوشت را با ماست ساده و پرچرب میل کنید.

• می توانید از لیمو عمانی کامل استفاده کنید اینگونه ترشی آن کمتر می شود و حتما باید آن را سوراخ کنید و در آب قرار بدهید.

• برای پخت آبگوشت قرمه سبزی می توانید از لوبیا قرمز و لوبیا چیتی استفاده کنید.

• برای پخت آبگوشت قرمه سبزی از گوشت پرچرب استفاده کنید.

• سبزی این آبگوشت همان سبزی قرمه سبزی است.

طرز تهیه آبگوشت قورمه

مواد لازم آبگوشت قرمه :

 سبزی قرمه     200 گرم
 لپه‎     100 گرم
 گوشت    1 کیلو 
 پیاز    1 عدد 
 لیموعمانی    3 عدد 
 زعفران    به مقدار لازم 
نمک و فلفل     به مقدار لازم 
 زردچوبه    به مقدار لازم 

كمی از دنبه گوسفند یا كره را در قابلمه آب كنید و پیازها را 4 قسمت كنید و در آن تفت بدهید در حدی که نیمه سرخ شوند.

گوشت را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه را بشویید و به مواد اضافه کنید و مقداری تفت بدهید.

پس از آن 6 پیمانه آب به غذا اضافه كنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.

پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری قرمه خرد شده را به آبگوشت اضافه كنید و اجازه بدهید غذا كاملا جا بیفتد.

نکاتی برای آبگوشت قرمه

• می توانید در این غذا از سیب زمینی هم استفاده كنید به این ترتیب كه آن را شسته و خرد كنید و با اضافه كردن سبزی به غذا بیفزایید.

• این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد. اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه كنید فقط دقت كنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید.

• این غذا معولا گوشت كوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب آن خورده می شود اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو كنید.

• به جای لیمو عمانی می توانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو استفاده كنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا