روش درست کردن قیمه پلو + نکات مهمی که باید بدانید
روش درست کردن قیمه پلو + نکات مهمی که باید بدانید
قیمه پلو یکی از انواع پلو های خوشمزه است که می توان آن را به عنوان سحری و افطاری و هم چنین برای غذای نذری هم استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه ی قیمه پلو :
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
لپه 100-150 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر دارچین به مقدار لازم
زعفران دمکرده به مقدار لازم
روش درست کردن قیمه پلو :
برای تهیه ی قیمه پلو، ابتدا لپه را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. برنج را حدود 2 ساعت خیس کنید و سپس آب لپه ها را دور بریزید و آن را با آب بپزید.
در این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید لپه های پخته شده را آبکش کنید و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدهید، اکنون رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه و مقدارکمی دارچین بریزید و تفت بدهید و مقداری آب داخل آن بریزید تا هم گوشت ها بپزند و مواد به خورد هم بروند.
سپس آب برای برنج بگذارید، تا جوش بیاید و بعد برنج را داخل آن بریزید و مقداری نمک و کمی زردچوبه داخل آن بریزید.
زمانی که اطراف برنج نرم و وسط آن سفت بود آن را بکشی کنید و در آخر داخل قابلمه روغن بریزید و مواد ته دیگ تان را روی آن قرار بدهید و سپس برنج را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید. ما بین آن پودر دارچین هم بریزید. و مقداری زعفران آبکرده روی آن بریزید و آن را دم کنید.
نکاتی برای تهیه ی قیمه پلو:
• برای پخت قیمه پلو می توانید به جای گوشت چرخکرده از گوشت ریز خرد شده استفاده کنید.
• قیمه پلو یکی از انواع پلوهای نذری می باشد.
• طعم قیمه پلو، نزدیک طعم لوبیا پلو است.
• این غذا را می توانید به صورت دمپختی هم تهیه کنید.
• برای تهیه ی انواع پلوهای مخلوط برنج را خام تر (زنده تر) آبکش کنید، تا بعد از دم کشیدن له نشود.
قیمه پلو یکی از انواع پلو های خوشمزه است که می توان آن را به عنوان سحری و افطاری و هم چنین برای غذای نذری هم استفاده می شود.
افزودن دیدگاه جدید