روش درست کردن انواع آش دوغ
روش درست کردن انواع آش دوغ
ای خرد شده را به قابلمه خود اضافه کرده و حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزد.
در این مرحله، دوغ را در یک قابلمه ریخته و تخم مرغ به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید.
وقتی دوغ شروع به جوشیدن کرد، مواد پخته شده خود را که شامل بلغور، نخود، برنج و سبزی است به دوغ اضافه کرده و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد.
در انتها، آش را از روی حرارت برداشته و با مقداری نعنا و پیاز داغ تزیین کنید.
این آش خوش طعم را برای یکبار هم که شده در منزل تهیه کنید و از آن برای وعده ناهار، میان وعده و پیش غذا استفاده کنید.
می توانید به جای بلغور از برنج نیم دانه هم استفاده کنید.
مواد لازم برای آش دوغ اردبیل :
دوغ 4 تا 4/5 کیلو
* سبزی آش خرد شده 300 گرم
نخود پخته 1 پیمانه
برنج نیم دانه 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
گوشت 100 گرم
* سبزی آش (گشنیز، اسفناج، سیر تازه، شوید به مقدار کم، تره)
برای تهیه ی گوشت قلقلی:
100 گرم گوشت و مقداری نمک و 1 قاشق کوچک آرد را با هم مخلوط کنید و با دست به اندازه ی فندق درست کنید.
روش درست کردن آش دوغ اردبیلی:
برای پخت آش دوغ، ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کردید را بپزید سپس دوغ را داخل قابلمه بریزید و برنج را بشویید و داخل یک کاسه بریزید و آرد و تخم مرغ و برنج را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس به دوغ اضافه کنید و روی شعله ی گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا دوغ به جوش بیاید و دوغ نبرد و دیگر لازم نیست هم بزنید اول ساقه های خرد شده ی سیر را بریزید و بعد از چند دقیقه سبزی آش را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید تا سبزی و برنج بپزند و جا بیفتند.
نخود پخته شده را اضافه کنید و در آخر کوفته هایی که آماده کردید را اضافه کنید و اجازه بدهید چند دقیقه بجوشد تا کوفته ها بپزند. در آخر نمک آن را بچشید اگر بی نمک بود نمک اضافه کنید. زمانی که سیر تازه استفاده کردید نیازی به سیر تازه نیست.
می توانید بدون تخم مرغ هم بپزید.
افزودن دیدگاه جدید