رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن انواع پای سیب

تاریخ انتشار:

روش درست کردن انواع پای سیب

پای سيب از جمله شيرينی هايی است كه آن را با خميري نازک و ميوه سيب می پزند. اين شيرينی به علت داشتن طعم سيب و دارچين، طرفداران زيادی دارد.
در بین کیک ها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می توانید برای مهمانان عید هم حاضر کنید و با چای یا دیگر نوشیدنی های گرم سرو کنید.

پای سیب آمریکایی:

مواد لازم برای تهیه پای سیب آمریکایی خوشمزه :

 آرد    400 گرم 
 پودر شکر     120 گرم 
کره سرد     150 گرم 
 تخم مرغ    1 عدد 
 آب یخ     4 قاشق غذاخوری
 وانیل    نوک قاشق چایخوری 
 

مواد لازم برای داخل پای سیب :

 سیب    مقدار لازم 
 دارچین     به مقدار لازم (به مقدار فراوان)
کره      1 قاشق غذاخوری
 شکر    1/4 لیوان 
 

روش درست کردن مواد داخل پای سیب آمریکایی :

ابتدا سیب ها را خرد کنید (به هر مدلی که می خواهید اما مراقب باشید که نه نازک باشد نه ضخیم). سپس گلاب، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کمپوت شود و بعد خنک شود.

روش درست کردن خمیر پای سیب آمریکایی :

برای تهیه خمیر این شیرینی خوشمزه باید آرد و کره سرد و پودر شکر را با نوک انگشت مخلوط کنید تا شبیه نان خرد شود. سپس وانیل و آب یخ را به همراه تخم مرغ با هم مخلوط کنید و مجددا با نوک انگشتان ورز بدهید تا خمیر نرمی شود.

اکنون خمیر را روی یک سلفون پهن کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و پس از گذشت 1 ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید.

هم اکنون همه ی مواد داخل پای را به جز آب بریزید یک لایه سیب کمپوت شده و کناره هم کافی است. برای روی خمیر نوارهای باریک از خمیر برش بزنید و مثل حصیر ببافید و در پایان سطح کیک را با ترکیب زرده تخم مرغ و نوک قاشق غذاخوری شکر و زعفران یا زردچوبه رو مال بزنید. سپس پای سیب را به مدت 30 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 قرار بدهید.

* در پای سیب آمریکایی ترجیحا از کره استفاده کنید.

پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه:

مواد لازم برای پخت پای سیب فرانسوی :

 سیب سبز پوست کنده و خرد شده    500 گرم یا بیشتر
 لیمو ترش
1/2 لیمو ترش
 آرد     یک پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
 شکر     1 پیمانه
 بکینگ پودر    2 قاشق غذاخوری 
 نمک    کمی 
 روغن مایع     1 پیمانه
 شیر پرچرب    1 پیمانه 
تخم مرغ بزرگ    1 عدد
زرده تخم‌مرغ    2 عدد
وانیل    1 قاشق ‌غذاخوری
پودر قند    برای تزئین

روش درست کردن پای سیب فرانسوی :

برای پخت پای سیب، ابتدا فر را به حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بگذارید.

سیب های خرد شده را در یک ظرفی که مناسب مایکروویو باشد بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید سپس به مدت 2 دقیقه در مایکروویو بگذارید.

در یک کاسه متوسط 1 پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

در یک کاسه بزرگ 1 پیمانه شیر٬ 1 پیمانه روغن و 1 عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.

یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب های مایکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مایع مخلوط با سیب را در قالب بریزید٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید. حالا آن پیمانه کنار گذاشته شده را با 2 قاشق‌ غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.

در نهایت یک قاشق‌ غذاخوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت و پانزده‌ دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی شود.

بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه سرد شود و بعد با کاردک نازکی اطراف کیک را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا به مدت 2 یا 3 ساعت کیک سرد شود.

قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.

روش پخت پای سیب بدون فر :

شما همچنین می توانید پای سیب قالبی را بدون فر نیز تهیه کنید. برای پخت پای سیب بدون فر در قابلمه ای کمی آب بریزید تا به جوش بیاید. حالا یک چهار پایه کوچک، شبیه به پایه های ماکروفر، درون قابلمه قرار دهید. حالا قالب های کیک را روی چهارپایه بچینید. درب قابلمه را بگذارید. بعد از حدود 40 دقیقه پای سیب کیکی شما پخته می شود. فقط باید بعد از خاموش کردن شعله، 15 دقیقه زمان دهید. سپس در قابلمه را باز کرده و کیک ها را خارج کنید. پای سیب کیکی را می توانید با پودر قند خامه و مغز گردو تزئین کنید.

نکته برای تهیه پای سیب :

برای پخت هر نوع پای حتما باید از آرد مرغوب استفاده کنید این در کیفیت و خوب شدن پای سیب بسیار تاثیر گذار است.

در تمامی پای ها و تارت ها لازم است کره سرد باشد و حتماااااا با نوک انگشت ورز داده شود. زیرا گرمای کف دست باعث می شود خمیرتان سفت شود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا