رفتن به محتوای اصلی

نحوه ی درست کردن کوکو سیب زمینی مخصوص

تاریخ انتشار:

نحوه ی درست کردن کوکو سیب زمینی مخصوص

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی :

سیب زمینی     4 عدد
 تخم مرغ    3 عدد 
 پیاز    1 عدد 
 نمک و فلفل     به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل    به مقدار لازم
 

نحوه ی درست کردن کوکو سیب زمینی پخته :

برای پخت کوکو سیب، ابتدا سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود پیاز را رنده کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید، و خوب مخلوط کنید در صورت تمایل دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو داخل ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید. زمانی که سرخ شدند آن ها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

می توانید آن را به صورت یک تکه داخل ماهیتابه بریزید و بعد از سرخ شدن یک طرف آن طرف دیگر را سرخ کنید. و در آخر با نان و سبزی خوردن و یا پیاز میل کنید.

نحوه ی دست کردن کوکو سیب زمینی خام

کوکو سیب زمینی خام یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی سریع و آسان اماده می شود. این کوکو با کوکوی سیب زمینی معمولی یک تفاوت دارد و آن هم این است که سیب زمینی این کوکو پخته نمی شود.

مواد لازم برای 4 نفر :

 سیب زمینی    4 عدد متوسط 
 تخم مرغ    3 عدد 
پیاز      1 عدد بزرگ
 زعفران    1 قاشق غذاخوری 
 آرد سفید    1 قاشق غذاخوری 
 جعفری و گشنیز    1 قاشق غذاخوری 
 نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم 
 زردچوبه    به مقدار لازم 

نحوه ی نهیه کوکو سیب زمینی خام :

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و مجددا آن ها را بشویید و رنده درشت کنید و در صافی بریزید و آب آن ها را محکم بگیرید. پیاز را نیز پوست بگیرید و بشویید و رنده ریز کنید و آب آن را کاملا بگیرید.

سپس سیب زمینی ها و پیازها را در کاسه ای بزرگتر بریزید. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل آن بشکنید. و بعد زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. و کمی جعفری و گشنیز به مایه کوکو اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار بدهید و روغن داخل آن بریزید زمانی که روغن داغ شد مواد کوکو را یا به صورت یک تکه یا با قاشق از مایه کوکو داخل روغن بریزید و آن را سریع صاف کنید زمانی سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

دقت کنید که کوکوهای تکی را بعد از سرخ شدن و منتقل کردن در بشقاب روی هم قرار ندهید زیرا باعث می شود کوکوها حالت خمیری و بسیار نرمی به خود بگیرند. کوکوها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با گوجه فرنگی و خیارشور و نان تازه نوش جان کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا