روش درست کردن رولت مرغ چرخ کرده
روش درست کردن رولت مرغ چرخ کرده
مواد لازم برای درست کردن رولت مرغ سوخاری :
سینه ی مرغ 3 تکه
پیاز 2 عدد
قارچ 1 پیمانه
گردو خرد شده 5 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
ذرت 1 پیمانه
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران آبکرده به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روش درست کردن رولت مرغ چرخ کرده :
برای تهیه رولت مرغ با این روش بهتر است فقط از سینه ی مرغ استفاده شود، مرغ ها را دوبار چرخ کنید و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مرغ اضافه کنید و نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید سپس مرغ را داخل یخچال قرار بدهید تا منسجم شود.
اکنون به سراغ مواد بین رولت می رویم، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید کمی که نرم شدند قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید زمانی که آب قارچ ها تمام شد در صورت تمایل ذرت و گردوی خرد شده و زرشک را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. نمک و فلفل و زردچوبه هم به این مواد اضافه کنید.
زمانی که مواد خوب پختند آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس یک تکه پلاستیک را روی صفحه ای صاف باز کنید. اگر مواد مرغتان شل بود یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و بعد مرغ را روی آن پهن کنید سعی کنید همه قسمت های مرغ یکسان پهن شده باشد ضخامت مرغ نباید زیاد باشد.
بعد از آن از مواد قارچ یک لایه ی نازک روی کل مرغ بریزید و پهن کنید و در آخر روی آن را لایه ای پنیر پیتزا بریزید و به آرامی با پلاستیک آن را رول کنید. و بعد داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرید. پس نیم ساعت الی 1 ساعت آن را از یخچال خارج کنید. بعد داخل ظرفی مقداری آرد سوخاری بریزید و آن را داخل آرد سوخاری ها بغلتانید. و داخل تابه ای روغن بریزید و با حرارت کم سرخ کنید اگر حرارت زیاد باشد مرغ های قسمت وسط آن پخته نمی شوند.
بعد از پخت کامل اطراف آن را کامل سرخ کنید.
روش درست کردن رولت مرغ چرخ کرده آبدار
مواد لازم برای درست کردن رولت مرغ چرخکرده
مرغ 4 تکه
فلفل دلمه ای 2 عدد
هویج 2 عدد
پیاز 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روش درست کردن رولت مرغ :
برای تهیه ی رولت مرغ، ابتدا مرغ را 2 بار چرخ کنید و پیاز را رنده کنید و به آن اضافه کنید بهتر است آب مرغ گرفته شود تا مواد گوشتی مرغ شل نشود و راحت تر بتوانید آن را رولت کنید.
و بعد زعفران و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدهید و بعد آن را داخل یخچال قرار بدهید، سپس هویج را پوست بگیرید و به صورت درسته نیم پز کنید.در این حین پیازی را نگینی خرد کنید و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و تفت بدهید سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و کنار بگذارید گوشت مرغ را روی صفحه ای پهن کنید و روی آن جعفری خرد شده بریزید و لبه ی کناری آن هویج ها را قرار بدهید و به آرامی رولت را به دور هویج بپیچانید.
بعد رولت مرغ آماده را داخل روغن کمی سرخ کنید که داخل آب باز نشود لازم نیست مغز پخت شود بعد از اینکه پخته شد سس آماده شده را رو و اطراف رولت ها بریزید و در صورت تمایل مقداری هویج را داخل سس رولت بریزید در تابه را ببندید و زیر شعله را زیاد کنید تا سس بجوشد و بعد شعله را کم کنید تا رولت به آرامی بپزد و مغز پخت شود می توانید در حین پخت چند بار رولت را داخل سس بغلتانید تا همه ی اطراف آن مزه دار شود.
روش درست کردن رولت مرغ داخل فر :
برای تهیه ی رولت مرغ داخل فر می توانید به روش بالا آماده کنید و آن را داخل ظرف پیرکس چرب شده قرار بدهید و اجازه بدهید که رولت کمی سرخ شود زیرا هنگامی که سرخ نشود امکان وا رفتن رولت وجود دارد. و بعد از سس آماده شده روی و اطراف رولت بریزید و اجازه بدهید تا به آرامی بپزد در حین پخت از سس رولت روی رولت بریزید. تا خشک نشود. در روش پخت با فر زمان بیشتری نیاز به پختن است.
در این روش پختن رولت مرغ چرخکرده ی شما آب دار تر می باشد.
روش درست کردن رولت مرغ چرخ کرده با ژامبون :
مواد لازم برای تهیه ی رولت مرغ با ژامبون :
سینه ی مرغ 3 عدد
ژامبون 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد بزرگ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
جعفری 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1-2 عدد
در این روش هم مانند روش های دیگر مرغ را 2 بار چرخ کنید و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، و با نمک و فلفل و زعفران مخلوط کنید و خوب ورز بدهید، اگر مواد آن شل بود 2 قاشق آرد سوخاری به آن اضافه کنید و اجازه بدهید کمی استراحت کند روی صفحه ای پلاستیکی پهن کنید، سپس مرغ را روی آن باز کنید و بعد روی آن ورقه های کالباس را قرار بدهید و بعد روی کالباس ها جعفری خرد کرده و فلفل دلمه ای نگینی شده و بعد در آخر روی همه ی آن ها پنیر پیتزا بریزید.
و در آخر با کمک پلاستیک یا سلفون آن را رول کنید. حدود یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد و بعد یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرفی بزنید و مقداری پودر سوخاری داخل ظرف دیگری بریزید. رولت را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید.
و بعد داخل تابه ای روغن بریزید زمانی که داغ شد رولت را در آن سرخ کنید. دقت کنید اطراف رولت باید کاملا سرخ شوند. در پایان رولت را در ظرف سرو بگذارید اجازه بدهید خنک شود و بعد آن را برش بزنید.
افزودن دیدگاه جدید