حکم پوشش زن در مقابل پسر نابالغ
مراجع تقلید نظر خود را نسبت به نوع پوشش و حکم آن برای زنان در مقابل پسر نابالغ نامحرم ارایه کردند.
امام خمینی (رحمه الله علیه) : بر زن واجب نیست که خود را از ممیز نامحرم بپوشاند ولی اگر ممیز با نگاه کردن فوراً تحریک شود زن باید خود را بپوشاند و اگر ممیز بعداً تحریک شود بنابر احتیاط واجب باید خود را بپوشاند. (تحریر الوسیله).
آیت الله اراکی (رحمه الله علیه) : اگر بچه ممیز با نگاه کردن به زن تحریک می شود بنابر احتیاط واجب زن باید خود را از او بپوشاند. (المسایل الواضحه).
آیت الله بهجت (رحمه الله علیه) : بنابر احتیاط واجب، زن باید بدن و موی خود را از پسر غیربالغ که خوب و بد را می فهمد بپوشاند(توضیح المسایل).
آیت الله خامنه ای (دام ظلّه) : اگر بچه ممیز به مرحله ای رسیده که نگاه کردن به او یا نگاه او به زن موجب تهییج شهوت می شود نگاه به او جایز نیست و باید خود را نزد او بپوشاند.(استفتایات موجود در واحد پاسخ به سوالات جامعة الزهراء(قم)).
آیت الله خویی(رحمه الله علیه) : بهتر آن است که (زن) بدی و موی خود را از پسری که بالغ نشده ولی خوب و بد را می فهمد بپوشاند.(توضیح المسایل).
آیت الله سیستانی (دام ظلّه) : بنابر احتیاط لازم زن بدن و موی خود را از پسری که بالغ نشده ولی خوب و بد را می فهمد و احتمال می رود نگاهش به بدن زن موجب تحریک شهوتش شود، بپوشاند.(توضیح المسایل).
آیت الله شبیری زنجانی (دام ظلّه) : احتیاط مستحب آن است که زن بدن و موی خود را از پسری هم که بالغ نشده ولی خوب و بد را می فهمد بپوشاند.(توضیح المسایل).