رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن چوب شور خانگی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن چوب شور خانگی

چوب شور یکی از خوراکی های محبوب کودکان و حتی بزرگسالان می باشد، که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و در اختیار کودکانتان قرار دهید و یا با انواع دسر میل کنید. در ادامه می توانید، با دستور تهیه چوب شور آشنا شوید.

مواد لازم برای چوب شور :

شیر    2 پیمانه (200 گرم) 
روغن مایع    یک چهارم پیمانه (100 گرم)
سفیده تخم مرغ    1 عدد 
آرد    به میزان لازم (300 گرم) 
بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری
کنجد    مقداری برای تزیین 
نمک    به میزان کافی
 

روش درست کردن چوب شور خانگی :

برای تهیه ی چوب شور ابتدا فر را روشن کنید. سپس شیر را داخل ظرفی بزرگتر بریزید و سپس نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن بکینگ پودر را اضافه کنید. و هم بزنید در این مرحله روغن را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.

بعد از اینکه مواد مخلوط شدند آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه خمیر کمی سفت شد آن را با دست ورز بدهید تا خمیر یکدستی بدست آورید و خمیر به دست نچسبد.

از خمیر به اندازه ی یک گردوی کوچک بردارید و آن را گرد کنید و روی صفحه آن را باریک کنید مانند چوب شور، می توانید آن را به اشکال مختلف در آورید و کنار بگذارید.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید و آن را چرب کنید. سفیده ی تخم مرغ را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و کنجد سفید را داخل یک بشقاب بریزید.

خمیرهای شکل گرفته را داخل سفیده ی تخم مرغ بزنید و بعد داخل کنجد بغلتانید به صورتی که روی آن را کنجد بپوشاند.

و روی کاغذ روغنی بچینید و به فر را در دمای 180 - 200 درجه قرار بدهید و به مدت 15 دقیقه بپزید به فر سر بزنید که چوب شورهای شما نسوزد زمانی که زیر آن ها طلایی رنگ شد کافی است زمان و دمای فرها کاملا متفاوت است بعد از اینکه پخت گریل رو را روشن کنید تا روی چوب شورهای شما طلایی شود.و بعد از پخت اجازه بدهید سرد شود.

مواد لازم برای چوب شور کره ای :

 کره    125 گرم 
 روغن    نصف پیمانه 
 آب     نصف پیمانه
 سرکه    3 قاشق غذاخوری 
 سفیده تخم مرغ     1 عدد
 نمک     1 قاشق چایخوری
 جوش شیرین (بکینگ پودر)    1 قاشق چایخوری 
 آرد    به اندازه لازم 
کنجد    به مقدار لازم
زرده تخم مرغ    1 عدد
زعفران    به مقدار لازم
 

روش درست کردن چوب شور کره ای :

برای تهیه ی چوب شور ابتدا فر را روشن کنید. سپس در یک ظرفی کره، روغن، سفیده تخم مرغ را خوب مخلوط کنید.

به ترتیب، آب، سرکه، نمک، جوش شیرین یا بکینگ پودر و سرکه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

آرد را کم کم اضافه و با دست ورز بدهید تا خمیر یکدستی به دست بیاید. خمیر نباید به دست بچسبد.

سپس خمیر را به اندازه 1 سانت باز کنید و به شکل دلخواه برش بزنید. یا آن ها را مانند بالا به صورت لوله ای درست کنید. سپس روی سینی فر را کاغذ روغنی قرار بدهید و آن را چرب کنید، چوب شورها را روی کاغذ روغنی قرار بدهید.

سپس زرده تخم مرغ را با زعفران هم بزنید و با برس روی چوب شورها بزنید و بعد از آن روی آن کنجد بپاشید و داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدهید تا زمانی که نان ها بپزند و خشک شوند.

زمانی که چوب شورها پختند روی آن را روشن کنید تا طلایی شوند. و بعد از سرد شدن آن را داخل ظرف مناسب قرار بدهید.

تزیین چوب شور :

برای تزیین چوب شور می توانید هنگام پخت کنجد را حذف کنید. برای تزیین بدون کنجد بهتر است. شکلات سفید یا هر شکلاتی که مورد علاقه شما است را آب کنید، می توانید یک قطره رنگ خوراکی به شکلات سفید اضافه کنید که رنگ های مختلف داشته باشید، شکلات آب شده را داخل یک لیوان بریزید و چوب شورها را تا نصف یا کمی بیشتر در آن فرو ببرید.

روی کاغذ روغنی قرار بدهد، می توانید روی شکلات ها انواع پاستیل، ترافل و چشم های خوراکی را بریزید، فقط ‌دقت داشته باشید که این کارها را باید قبل از اینکه شکلات خودش را بگیرد انجام بدهید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا