روش درست کردن کمپوت آلبالو
روش درست کردن کمپوت آلبالو
برای نگهداری طولانی مدت میوه ها می توانید از روش کمپوت کردن آن ها استفاده کنید. شما به راحتی می توانید آلبالوهای خود را کمپوت کنید. و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ی کمپوت آلبالو :
آلبالو 1 کیلوگرم
شکر 600 گرم
آب 3 لیوان
طرز تهیه کمپوت آلبالو :
برای تهیه ی کمپوت آلبالو ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و خرابی آن را جدا کنید و ساقه و برگ آن ها را جدا کنید و سپس آن ها رابشویید و اجازه بدهید آب آن ها بروند و خشک شوند.
در این هنگام آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا آب و شکر حل شود. و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. زمانی که آلبالوها خشک شدند آن ها را داخل شیشه ای تمیز و خشک قرار بدهید آن را تکان بدهید تا آلبالوهای زیادی داخل شیشه قرار بگیرند.
و بعد از آب شکر سرد شده روی آن ها بریزید تا حدی که روی آلبالوها را کامل بپوشاند و در آن را محکم ببندید داخل قابلمه ای آب بریزید و شیشه های کمپوت را به صورت وارونه داخل قابلمه قرار بدهید و آب باید تا حدی داخل قابلمه باشد که پس از جوش آمدن از قابلمه سر نرود.
قابلمه را روی شعله ی متوسط گاز قرار بدهید و اجازه بدهید تا آب 15 دقیقه بجوشد. و بعد از آن شیشه را بیرون بیاورید و به صورت وارونه یک روز در یک جا قرار بدهید.
نکاتی برای تهیه ی کمپوت آلبالو :
• دقت کنید اگر زیاد بجوشانید آلبالوها له می شوند و اگر کمتر بجوشانید آلبالوها خام می مانند.
• میزان شکر بستگی به آلبالوها و ذائقه ی شما دارد می توانید آن را کم یا زیاد کنید.
• کمپوت آلبالو را در جایی خنک و تاریک قرار بدهید در این صورت می توانید آن را به مدت 1 ماه داخل یخچال نگهداری کنید.
• دقت کنید برای تهیه ی کمپوت آلبالو هرگز از آلبالوهای نرم و له استفاده نکنید.
• برای درست کردن کمپوت آلبالو، از شیشه هایی با در فلزی استفاده کنید. درب آن باید کاملا سالم و بدون خراشیدگی باشد.
افزودن دیدگاه جدید