رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن دلمه فلفل دلمه ای

تاریخ انتشار:

روش درست کردن دلمه فلفل دلمه ای

دلمه ی فلفل با فلفل دلمه ای یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید در هر فصلی از سال آن را بپزید. برای زیباتر شدن از فلفل های رنگی استفاده کنید.

مواد لازم برای دلمه ی فلفل :

 فلفل دلمه ای    8-9 عدد 
 برنج خام     يک و نيم پيمانه
 گوشت چرخ كرده    400 گرم 
 سبزی (گشنیز، نعنا، مرزه، ترخون کمی ریحان و جعفری و تره) خرد شده     250 گرم
 لپه    1 پیمانه 
 رب گوجه فرنگی    8 قاشق غذاخوری 
 پیاز     3 عدد
 نمک، ادويه، فلفل، زردچوبه     به مقدار لازم
شکر    به مقدار لازم
آبغوره یا سرکه    به مقدار لازم

طرز تهیه ی دلمه ی فلفل :

برای پخت دلمه ی فلفل، ابتدا لپه ها را از قبل خیس کنید و با آب بپزید. برنج را هم خیس کنید و سبزی ها را بشویید و خرد کنید. برنج را هم تا حد آبکش بپزید.

2 عدد پیاز بزرگتر را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید. زمانی که پیازها سبک شدند، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن سبزی های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید سپس 4 قاشق از رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. در این زمان برنج و لپه های پخته شده را به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

سپس فلفل دلمه ای ها را خوب بشویید و سر آن را جدا کنید، و داخل آن را به خوبی تخلیه کنید زیرا در غیر اینصورت دلمه ها تلخ می شوند.

بعد از آن از مواد داخل فلفل ها بریزید، و آن ها را پر کنید، 

برای تهیه ی سس یک پیاز را رنده کنید و با روغن تفت بدهید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید. 4 قاشق رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید تا بجوشد سپس به آن مقداری سرکه یا آبغوره و کمی شکر به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید. زمانی که شکرها حل شدند فلفل های پر شده را داخل آن قرار بدهید. باید تا نیمه ی فلفل ها سس بماند. می توانید مقداری از سس را روی فلفل ها بریزید و در قابلمه را بگذارید. و زیر آن را کم کنید و در حین پخت از سس دلمه روی فلفل ها بریزید و اجازه بدهید تا فلفل ها و مواد داخل آن ها پخته شوند. 

برای پخت دلمه فلفل دلمه ای در فر، فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. سپس ظرف حاوی دلمه ها را به مدت 60 دقیقه در فر قرار بدهید. وقتی روی فلفل ها تا حدی برشته شده بود آماده هستند و می توانید آنها را از فر خارج کنید. اواسط کار چک کنید اگر آب سس بیش از حد بخار شده بود کمی آب جوش اضافه کنید. مراقب باشید زیاد از حد آب اضافه نکنید تا دلمه فلفل آش نشود!

در پایان می توانید روی فلفل ها را روشن کنید تا کمی برشته شوند.

نکاتی برای تهیه ی دلمه ی فلفل دلمه ای

:• برای تهیه ی دلمه ی فلفل می توانید میزان شکر و سرکه ی سس را به سلیقه ی خود کم و زیاد کنید.

• برای اینکه دلمه هایتان تلخ نشود از فلفل هایی که انتهای آن ها 3 قسمت است استفاده کنید.

• هر زمان که فلفل ها نرم شدند دلمه آماده است. مواظب باشید زیاد از حد دلمه ها را نپزید. و گرنه فلفل ها له شده و فرم خودشان را از دست می دهند و جلوه زشتی پیدا می کنند. این نکته به خصوص برای تهیه دلمه فلفل مجلسی اهمیت دارد.

• برای زیبا شدن دلمه های فلفل از فلفل های رنگی استفاده کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا