رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه سس مایونز

تاریخ انتشار:

طرز تهیه سس مایونز

مایونز از مهمترین و پرکاربردترین سس سرد در آشپزی است. دستورهای تهیه ی زیادی از سس مایونز است که بعضی از آنها سخت و زمانبر هستند و در ادامه با 2 روش ساده و متفاوت برای تهیه سس مایونز در منزل گردآوری نموده ایم.
 

مواد لازم برای سس مایونز :

 زرده ی تخم مرغ     2 عدد
 سس خردل     1 قاشق غذاخوری
شکر     1 قاشق غذاخوری 
 نمک     نصف قاشق چایخوری
 سرکه سفید     3 قاشق غذاخوری
 فلفل سفید    به مقدار لازم 
روغن مایع    1 لیوان 

طرز تهیه سس مایونز خانگی ساده و حرفه ای :

برای تهیه سس مایونز حرفه ای، ابتدا زرده تخم مرغ را داخل میکسر بریزید و سس خردل و شکر و نمک و فلفل سفید و سرکه سفید را به آن ها اضافه کنید و با سرعت بالا خوب مخلوط کنید. سپس 1/3 روغن را اضافه کنید و حدود 10 تا 15 ثانیه آن را میکس کنید و باز باقی روغن را اضافه کنید و خوب میکس کنید.

مواد لازم برای سس مایونز :

 شیر پرچرب     نصف پیمانه
 سرکه سفید    1 قاشق غذاخوری 
 فلفل سیاه    نصف قاشق چایخوری 
شکر     نصف قاشق غذاخوری 
 نمک    یک چهارم قاشق غذاخوری 
پودر خردل یا سس خردل     1 قاشق غذاخوری 
 روغن مایع    1 پیمانه 

طرزتهیه سس مایونز بدون تخم مرغ:

ابتدا ظرف میکسر را داخل فریزر قرار بدهید تا سرد شوند و بعد از آن شیر پرچرب و سرد را داخل آن بریزید و بعد سرکه و فلفل سیاه و شکر و نمک را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه خوب با هم مخلوط کنید.
رازهای درست کردن سس خوش طعم
سس مایونز

روغن را در 3 مرحله به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر محفظه ی میکسر شما درب دارد م در حین مخلوط کردن می توانید روغن را به آن اضافه کنید این کار را انجام بدهید و بعد پودر یا سس خردل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به غلظت مورد نیازتان برسد. اگر می خواهید سس مایونزتان سفت تر شود 2-3 قاشق غذاخوری دیگر روغن به آن اضافه کنید و میکس کنید و آن را داخل یخچال قرار بدهید زمانی که سس سرد شود غلظت آن بیشتر می شود.

نکاتی برای تهیه سس مایونز :

• روغن مایع می تواند روغن آفتابگردان باشد، روغن کنجد یا روغن ذرت و یا روغن زیتون بی بو باشد.

• برای تهیه ی سس مایونز ظرف میکسر را داخل فریزر قرار بدهید تا سرد باشند.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا