روش درست کردن شیرینی رولت گل سرخ
روش درست کردن شیرینی رولت گل سرخ
وسایل مورد نیاز :
زرده تخممرغ
دو عدد
شیر
یک پیمانه
روغن
دو قاشق سوپخوري
بيكينگپودر
يك قاشق مرباخوري
آرد
به ميزان لازم
مواد لازم مياني خمير :
گلسرخ پودر شده
یک پيمانه
گردوی خرد شده
یک پيمانه
دارچين
يك قاشق غذاخوري
خاكه قند
یک پپیمانه
مواد لازم براي شربت:
شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه
آب به ميزان لازم
روش درست کردن :
تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار ميدهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گلسرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را ميبنديم و روي سيني ميگذاريم با چاقو مثل رولت آن را ميبريم. روغن را داغ كرده و روي آن ميريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و ميگذاريم تا كاملا سرد شود.
افزودن دیدگاه جدید