رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کلوچه دارچینی

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کلوچه دارچینی

وسایل مورد نیاز:

 کرم تارتار     ۲ قاشق مرباخوری
 آرد     دو و سه چهارم پیمانه
 جوش شیرین     یک قاشق مرباخوری
 شکر     یک و نیم پیمانه
 کره نرم    ۲۲۶ گرم
تخم مرغ    ۲عدد
دارچین    ۲ قاشق مرباخوری
شکر    نصف پیمانه

روش درست کردن کلوچه دارچینی:

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.
کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.
 

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا