رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن تارتلت گردو

تاریخ انتشار:

روش درست کردن تارتلت گردو

وسایل مورد نیاز:

 آرد     يك و نيم پيمانه
 پودر شكر     نصف پيمانه
 كره     120 گرم
 تخم مرغ     يك عدد
نمك

 نصف قاشق چايخوري
وانيل

يك قاشق چايخوری

مواد لازم مياني:

 پودر گردو     200 گرم
 پودر فندق     70 گرم
 خامه     دو قاشق غذاخوري
 تخم‌مرغ     يك عدد
 وانيل     يك قاشق چايخوري
عسل    پنج قاشق غذاخوري
پودر شكر    100 گرم

روش درست کردن خمير:

 كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط مي‌كنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد مي‌دهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه مي‌كنيم تا خمير يك‌دست شود.  در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم.

طرز تهيه مواد مياني:
تخم‌مرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را مي‌زنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه مي‌كنيم.
خمير را با وردنه باز كرده و درون قالب‌هاي تارتلت قرار مي‌دهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد مي‌كنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار مي‌دهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 دقيقه قرار مي‌دهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برمي‌داريم و مواد مياني را درون آن مي‌ريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال مي‌‌كنيم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا