رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

وسایل مورد نیاز :

آرد      ۲۲۵ گرم
 کره      ۱۸۵ گرم
  شکر     ۱۱۰ گرم
 زرده تخم مرغ      یک عدد
 وانیل شکری      نصف ق چ
گردوی چرخ شده     ۵۰ گرم
 بیکینگ پودر     یک  قاشق غذا خوری

روش درست کردن :

کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم
مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

نکته :
می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا