رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

تاریخ انتشار:

روش درست کردن شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

وسایل مورد نیاز :

مغز فندق بوداده بدون نمك      125 گرم
مغز بادام بوداده بدون نمك      125 گرم
 آرد سفيد     250 گرم
پودر ‌قند      250 گرم
 هل كوبيده      يك قاشق مرباخوري
روغن     175 گرم
پودر پسته     به ميزان لازم

روش درست کردن :

ابتدا در ظرفي روغن ريخته و آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و حرارت مي‌دهيم تا طلايي شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن مي‌افزاييم تا سرخ شود. بعد از مدتي آن را از روي حرارت برداشته و مي‌گذاريم تا سرد شود. پودر قند را درون يك ظرف مسطح ريخته و با آن مخلوط مي‌كنيم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روي آن پودر پسته مي‌ريزيم و به صورت لوزي برش مي‌زنيم و درون ظرف ديگري مي‌چينيم.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا