رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

تاریخ انتشار:

روش درست کردن نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

این نان  مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان  می باشد .

وسایل مورد نیاز برای مواد اولیه برای خمیر :

مایه خمیر     یک و نیم قاشق غذاخوری
 آب گرم      یک چهارم پیمانه
 شیر گرم      نصف پیمانه
 شکر     3 قاشق غذا خوری
 کره      یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )
 نمک     1 قاشق چایخوری
 پودر هل     1 قاشق چایخوری
تخم مرغ     2 عدد
پودر پوست پرتقال  یا لیموی خشک شده      2 قاشق چایخوری
آرد     5 لیوان

وسایل مورد نیاز برای داخل خمیر:

آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته )      سه چهارم لیوان
 کره نرم شده     2 قاشق غذا خوری
 آرد     2 قاشق غذا خوری
 بادام      سه چهارم لیوان
 شکر     3 قاشق غذا خوری
 پوست لیمو     1 قاشق چایخوری

وسایل مورد نیاز برای شهد:

پودر شکر     نصف لیوان
 آبلیمو     1 قاشق غذا خوری
 آب     4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود
 هل     نصف قاشق چایخوری

روش درست کردن :

قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.

_ مخمر +  آب ----> 2 دقیقه بماند. (مرحله 1 )

_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال +  2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود. (مرحله 2 )

_  مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید. (مرحله 3 )

_  خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود. (مرحله 4)

_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید. (مرحله 5)

_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد. (مرحله 6)

_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته  +  شکر + آرد  + کره  مخلوط کرده و در یخچال بگذارید . (مرحله 7)

_  حجم خمیر که دو برابر شد  ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید. (مرحله 8)

_  روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید. (مرحله 9 )

روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد  از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید. (مرحله 10 )

_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا